Wyświetl pojedynczy post
amaverick
Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2009, 18:07
jaro, jeszcze raz Ci powtórzę, NIE ODBIORĄ NAM ORGANIZACJI EURO BO SĄ JUŻ PODPISANE UMOWY WIĄŻĄCE!!! Jeśli zaś chodzi o to co napisałeś ad. Solorza i Waltera, to nie do końca się z Tobą zgadzam bo jeśli chodzi o prawa do transmisji to przetarg odbywa się z udziałem SportFive i Ekstraklasa S.A.

kot: dużo z tego co piszesz jest prawdą, ale jak już napisałem we wcześniejszym poście, nie ważne w tym momencie kto zastąpiłby Latę, bo zresztą na to wpływu mieć nie będziemy. Ale przez bojkot ekstraklasy i zdetronizowanie Laty i jego kliki możemy dać przyszłym prezesom do zrozumienia 2 rzeczy: 1)nie zgadzamy się aby takie nieudolne złodzieje rządziły naszą piłką! 2)każdemu następnemu który będzie dążył do niszczenia polskiej piłki zgotujemy to samo!
Jestem przekonany że gdybyśmy zbojkotowali ligę i dzięki temu Zarząd PZPN podałby się do dymisji to każdy następny (bez względu na to czy byłby to Greń, Boniek czy Tomaszewski) bali by się w żywe oczy oszukiwać ludzi tak jak robi to Lato, Kręcina, Engel i ich poplecznicy. Oczywiście nie można się spodziewać po każdym następnym że zrobi cuda, ale moim marzeniem jest żeby przyszły prezes nie zabierał koleżków do ciepłych krajów na popijawy podczas gdy w Polsce nie ma pieniędzy na szkolenie młodzieży, żeby nie wypłacał koleżkom olbrzymich premii za coś czego nie zrobili, żeby nie robił z siebie idioty zwalniając po pijaku trenera reprezentacji przed kamerą telewizyjną....itd, itd, itd.
I o to mi głównie chodzi drogi "kocie", żeby pomimo nieudolnego rządzenia zlikwidować chamstwo i przepych w PZPN-ie, żeby każdy następny prezes oprócz wkładania co miesiąc na konto wypłaty z pięcioma zerami, wkładał do polskiej piłki odrobinę serca!!!!!!!

A myślę że jesteś na tyle inteligentny aby wiedzieć, że nie stanie się to jeżeli my kibice będziemy na to przyzwalać.
This is a war, and we are pirates!
Odpowiedz cytując