TRNKRN napisał(a):

|
Ale czy busiarze płacą podatki w mieście? Jeśli nie to dlaczego mieli by mieć równe prawa ze spółkami które mają siedzibę w mieście? Absurd. Jeśli zarejestrują się tutaj, ok, ale większość z nich jest zarejestrowana gdzie indziej.
|
No jaja panie po prostu jaja.Ale o jakie podatki ci chodzi o to 6,71% cit jakie jest przekazywane do budżetu miasta? czy też 1,4% cit do budżetu powiatu ?
Po prostu niesamowicie mnie podku***** tym tekstem o tym że nie płacą podatków w mieście, a kto płaci za przystanki ? Co? kto płaci za licencje?
Na dodatek chyba mi nie chcesz powiedzieć że MPK więcej zapłaci skoro jest instytucją publiczną...
Siwy no wiesz gdybym pracował w ścisłym centrum to może i gbybym miał dojazd do jakiegoś tramwaju który mnie tak szybko dowiezie to tak ale teraz mam busa bez przywilejów który jedzie bezpośrednio do centrum i nie wiem czemu ktoś chce to zlikwidować po prostu chciałbym żeby miasto się zainteresowało ich warunkami i warunkami dla pasażerów bo przecież miasto powinno dbać o swoją aglomeracje prawda ?