Wyświetl pojedynczy post
amaverick
Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2009, 14:33
jaro: nie można siedzieć z założonymi rękami i zastanawiać się czy opozycja coś zrobi, czy też nie. TRZEBA PRÓBOWAĆ. Dobrze napisał Wołowski, że jakie by zmiany nie nastąpiły to gorzej być już nie może!!!
jaro: jeszcze jedno, nie odbiorą nam Euro bo już są podpisane umowy. Teraz to mogą jedynie wykluczyć reprezentację a i tego nie jestem do końca pewien.

JAK TO ZROBIĆ
Myśle że mecz ze Słowacją dał jasno wszystkim do zrozumienia ile MY KIBICE znaczymy dla Sponsorów (a tym samym PZPN-u). Nie ma nas, nie ma sponsorów. Nie ma sponsorów, nie ma PZPN. Dziwi mnie dlaczego wszyscy nie poszli za ciosem i nie kontynuowali nie przychodzenia na mecze także w "Ekstra-kopaninie" (bo Ekstraklasą trudno to nazwać).
Dlatego recepta na pozbycie się tej chołoty z PZPN-u jest prosta i zapewne Ameryki nie odkryłem! Nie tylko nie przychodzić na mecze repry, ale NIE PRZYCHODZIĆ PRZEZ KILKA KOLEJEK NA MECZE EKSTRAKLASY. Gdyby tylko stowarzyszenia kibicowskie zainicjowały taką akcję to sami zdajecie sobie sprawę z tego, że za miesiąc sponsorzy sami wymusiliby zmianę władz PZPN. Pytanie tylko.... czy stowarzyszenia są wpełni niezależne i czy mają jaja żeby akcję taką zainicjować dla dobra piłki!
Ostatnio edytowane przez amaverick : 20.12.2009 o godz. 14:37.
This is a war, and we are pirates!
Odpowiedz cytując