Według mnie lista transferowa klubu to :
"I formacja".bramkarz Białkowski -konkurent Pawełka (mamy wtedy Pawełka, Białkowskiego, Cebanu + młody Kurto i jest Ok)
"II formacja" Prawy obrońca bo Singlara ja już nie widzie w tym klubie, ze względu na kontucje i predyspozycje
Środkowy Obrońca w przypadku sprzedaży Marcelo lub lewy w przypadku Diaza (jak wiemy odejdzie ktoś z trójki Marcelo, Brożek, Diaz , chciałbym zeby był to ten ostatni) Wiąłbym z chęcią Zewłakowa, któremu od czerwca 2010 kończy się kontrakt i teraz pewnie za niewielką sumę mógłby do nas dołączyć albo ew. w czerwcu przed LM

"III formacja" lewy pomocnik- z chęcią wziąłbym Grzelaka, który obecnie siedzi na ławce nie ze względów na formę tylko fochów prezesa Becaliego (Przypominam! Nie mamy żadnego prawdziwego lewoskrzydłowego, "z lewą nogą") + środkowy pomocnik za Cantoro (nie oszukujmy się Mączyński nie jest na tyle dobry, żeby ogrywać Panathinaikos czy chociażby Levadie.
"IV" To w przypadku odejśćia Borżka tylko Sobiech ( na razie dobra jedna runda ale ma chłopak potencjał według mnie) albo jakiś brazylijczyk lub argentyńczyk który miał jakieś występy w u21 (Beto był tylko wyjątkiem negatywnym, który nie grał w I lidze brazylijskiej )
Mam nadzieję, że zostanie Marcelo, a odejdzie Diaz albo w najgorszym przypadku Brożek, któremu wyjazd należy się, bo w tej lidze obecnie stacza się na dół ;/