Wyświetl pojedynczy post
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2009, 13:19
amaverick napisał(a):Wyświetl post
Witam,

z okazji zjazdu PZPN zakładam ten temat bo i w naszym klubie warto było by zacząć kruszenie "betonu", tym bardziej, że jak ostatnio zobaczyłem że nasi delegaci popierają G.Lato to myślałem że krew mnie zaleje!!! Nota bene napisałem o tym wiadomość przy okazji tematu rozstania z Mauro Cantoro w aktualnościach, zastanawia mnie tylko dlaczego redakcja nie opublikowała jej Czyżby poparcie dla Laty było aż tak wielkie w naszym klubie że wogóle się o tym nie pisze/mówi na najbardziej poczytniejszej stronie Wisły Może warto było by się przyłączać i promować akcje "KONIEC PZPN" na nieoficjalnych stronach klubowych, w tym Wisły. A nie sprzedawać się za 100 biletów, tak jak to zrobiło Stowarzyszenie Kibiców przy okazji meczu repry.

Piszę o tym także dlatego bo delegaci Legii (co mnie zaje...bardzo zaskoczyło) opowiedzieli się oficjalnie przeciwko Grzegorzowi Lacie. To Legia nie boi się przeciwstawić PZPN-owi, a nasi działacze tak. A może tu nie chodzi o zwykły strach przed gniewem PZPN, tylko o korzyści z tego wynikające

Oczekuję Waszego zdania na ten temat, a także propozycji działań jakie możnaby było podjąć aby zdetronizować tego "chwasta" z kolegami w PZPN, oraz dać do zrozumienia naszemu zarządowi nasze stanowisko w tej sprawie!!!

może redakcja jest z pzpnu

żarcik

BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Temat bedzie pewnie zalmniety , ale zapytam czy wiecie gdzie jest transmisja? Kiedys byla nawet na tvn 24 .. wiecie gdzie pokazuja chociaz pol godziny ...

albo w necie - na interii jest co kilkanascie minut elacja u Wolowskiego , a na zczuba chyba nie ma wogule. Wiecie czy gdzies jeszce jest relacja?
na tvn24 są wejścia live,obszerna relacja cafe futbol o 21
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując