Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2009, 11:33
Pozwole sobie wkleić komentarz czytelnika weszlo.com dotyczący stanu polskiej piłki. Artykuł akurat dotyczył tego co powiedział(podobno) Skorża o drużynach typu BATE czy Unirea i ich awansów do LM:

arson (19.12.2009 11:15:01)
Śmieszą mnie zarzuty do weszlo.com ,że są z Warszawy i kibicują Legii.Ja bym raczej zaryzykował stwierdzenie,że kibicują Wiśle.Czytam tą stronę codziennie i odnoszę wrażenie,że Legia jest przez nich wyśmiewana,a Wisła co najwyżej krytykowana.I bardzo dobrze,bo jest co krytykować.A docinki w stronę Skorży i Małeckiego?Uzasadnione.Ja jestem za Lechią i jak mnie w****ia jakiś zawodnik,to mówię o tym otwarcie,bo piłkarz to tylko pracownik,a chujowych pracowników należy krytykować.Jak wybiega na boisko taki Paweł Nowak,zamiast robić coś pożytecznego,to napierdala dośrodkowania na oślep i ciągle notuje straty,to co mam mówić?Nic się nie stało,Pawełku nic się nie stało?Jasne ****a,że się stało,bo zagrał tylko 3 dobre spotkania w rundzie.Małecki w Wiśle gra co prawda lepiej,ale koleś wyżej sra niż dupę ma.Strzelił kilka bramek,zrobił parę węgrzynowych(fajnych) akcji i już uznał się za gwiazdę ligi,oczywiście z pomocą naszych pojebanych dziennikarzy,dla których gwiazdą jest zawodnik,który potknął się na kępie trawy i przypadkiem szczupakiem gola strzelił albo piłka tak mu zeszła przy dośrodkowaniu tak,że zaskoczyła bramkarza i do siatki wpadła.Snajperem,groźnym napastnikiem,czy jak to tam jeszcze nazywają jest u nas 29-letni patałach,który strzela 9 bramek w 30 meczach.Młodymi talentami określa się 24-letnich kopaczy,którzy nawet nie mają pewnego miejsca w składzie,bo rywalizują o nie z "doświadczonymi zawodnikami" pokroju Jacka Kosmalskiego,którzy strzelają w lidze ponad 10 bramek...przez całą karierę.Odkryciami roku również bywają kopacze,którym bliżej do trzydziestki niż do dwudziestki.Zagranicą piłkarze,którzy nie mają 25 lat zdobywają Złotą Piłkę!!!Kadra Arsenalu ma kadrę ze średnią wieku taką,jak u nas drużyny z Młodej Ekstraklasy,tylko oni wygrywają mecze w Lidze Mistrzów a nasi nawet w kasynach prze.......ą.Może weszlo.com nie zawsze jest w pełni obiektywne,ale przecież nawet jeśli jakiś polski kopacz czasem odłamie się od tej kupy,to i tak smród gówna pozostanie.Gówna,czyli naszej polskiej piłki.Prawda was boli?Jak tak,to z łaski swojej od.......cie się od weszlo.Jak się wam nie podoba to,co tu piszą,to wypierdalać na inny portal.Jak mnie w****ia jakiś program,to go nie oglądam.Jak nie lubię jakiejś knajpy,to do niej nie chodzę.Jak coś mi nie smakuje,to tego nie jem,nie piję...tak samo nie wchodzę na strony,które mi się nie podobają.Wam radzę zrobić to samo.

trafna analiza ziomka z Gdańska.
Odpowiedz cytując