pan Dudi napisał(a):

|
Tzn, że uważasz, że kolorystyka trybuny może być zjebana, bo za mało osób o niej wie?
|
Na obecną chwilę nic oficjalnie nie wiadomo na temat kolorystyki. Chyba że się mylę..? Gdy sprawa zostałaby nagłośniona możliwe, że presja mediów mogła powodować by, że do budowlańców dotrze, że w tym wypadku kolor to nie tylko kwestia gustu..
pan Dudi napisał(a):

|
I tym dział marketingu ma się zająć? Zauważ, że to nie klub buduje stadion. Jeśli już, to prezes/ rzecznik prasowy powinien się sprawą zająć, ale im to na 99% nie przyjdzie do głowy. Dlatego cała nadzieja w SKWK.
|
Wiem, że miasto buduje stadion. Niemniej jednak w głównej mierze dla Wisły, więc powinno nam zależeć by był maksymalnie idealny. Nam kibicom zależy. Pracownikom Wisły SSA.. no nie wiem. Przynajmniej nie widać tego czasami.
Może właśnie SKWK pochyli się nad tą sprawą. W końcu im na pewno zależy, żeby Reymonta 22 wyglądała "wiślacko"
P.S. Rzecznik prasowy to najczęściej dział marketingu właśnie, bo chyba nie podejrzewasz aby zrobili osobny dział PR
P.S.2. Nasza dysputa też w jakimś stopniu może przyczynić się do zainteresowania wyżej postawionych osób sprawą koloru krzesełek - patrz post p.Darka Olszówki

Bardzo dobrze, właśnie o to chodzi.
Co do samego wzoru to wydaje mi się, że chyba w prostocie piękno. Dlatego tak na szybko to wg mnie najlepiej byłoby zrobić zwykły napis WISŁA. Czerwone krzesełka i biały napis. Ewentualnie na II piętrze dodać 1906. Ale nie wiem czy nie będzie to mało czytelne..
Ktoś się orientuje jak temperatury rzędu - 15 stopni może wpłynąć na tempo prac w najbliższych dniach? Gdzieś słyszałem że do - 15 stopni się pracuje bez problemów. Prawda to?