Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2009, 19:20
Proud napisał(a):Wyświetl post
a ja właśnie bym chciał taki układ.

Stadion ma wyglądać estetycznie w środku. Dokładanie zbyt wielu barw i napisów niszczy tą estetykę.

dla mnie, albo całe niebieskie, z np jednym napisem WISŁA, albo całe czerwone, z tym napisem.
Mam nadzieję że jesteś jednym z nielicznych którzy chcieliby stadion niebiesko-żółty.
W każdym mieście i przy okazji każdego stadionu walczą o ładny,kojarzący się z klubem kolor /układ krzesełek tylko u nas zawsze ktoś pierdnie ustami że woli jakiś układ niebiesko-żółty,niebiesko-biały ( no pewnie dobrze że nie biało-czerwony bo już bym się załamał).
Dobra tyle do Ciebie bo się nie chce denerwować.
do darek olszówka- w 3 dni nie ustalimy na forum jaki mam być ten układ bo trzeba by w to zaangażowac sztab ludzi z SKWK i klubu a na to jest mało czasu i tak jak Gordian popieram ten wzór nr.2 z konkursu.Lepszy taki niż to kojarzące się z Arką coś.
A jeśli już jestem na "linii" z radnym to mega ważną sprawą a nie wiem czy ujętą przez pana imć architekta O. (pewnie nie)jest właśnie podświetlenie elewacji zewnętrznej, ilumincja loga i napisu klubowego.Dla tych co widzieli stadiony w Europie albo nawet niektóre biurowce nie muszę mówić co to daje i jak bardzo zmienia wygląd obiektu.A nie są to jakieś straszne koszty w porównaniu z całą budową.
Wogóle to jakiś pech- zawsze się mówiło że w całej Europie coś robią (autostrady , stadiony, etc.) tylko w Polsce się nie da i wszystko idzie po grudzie.Jak już robią coś w Polsce to akurat w Krakowie ( a precyzyjniej na Wiśle bo u parchów idzie płynnie) trzeba się dopominac o elementarne rzeczy związane ze stadionem (murawa,krzesełka, drogi dojścia,wykończenie trybun,kasa na to czy tamto) na każdym etapie jakiś problem, ktos coś zapomina.NIe można było stworzyć np. przy prezydencie miasta grupy doradczej złożonej z kibiców i przedstawicieli klubu którzy by korygowali pewne rzeczy i podpowiadali rozwiazania- wkońcu to my(kibice) i oni (klub) będziemy użytkownikami stadionu i bylismy chyba na większej ilości stadionów niż Obtułowicz , ludzie z ZIKIT i prezydent razem wzięci- widząc co nie co. Wiem że raz było takie spotkanie na początku budowy ale później to chyba umarło śmiercią naturalną
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując