Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2009, 14:35
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze - nie mam zamiaru szukać w archiwach, tym bardziej że większa ich część wyleciała (niestety) w powietrze. Twierdzisz, że nie pamiętasz "pampersowych" wywiadów - Twoja sprawa. Są tacy, którzy pamiętają. Niczego Ci udowadniać nie muszę i nie zamierzam.
Po prostu kolejny raz się wygłupiłeś i minąłeś z prawdą. Nie istnieją żadne wypowiedzi Kosowskiego atakujące i obrażające klub, dlatego ich nie możesz podać. Słowa o pampersach nie są złamaniem żadnych zapisów kontraktowych, ani obrażaniem klubu.

Cytat:
Żaden zawodnik na zachodzie nie pozwoli sobie na taki styl wypowiedzi, na jaki pozwalał sobie u nas Kosowski.
Nieprawda. Wystarczy wziąć choćby takiego Owena i jego słynne w Anglii słowa "o grze za garść żetonów". Ani on, ani Gerrard, ani niegdyś nawet Lothar Mattheus nie obrażali swoich klubów czasem w jeszcze bardziej barwny sposób negocjując nowe kontrakty. Można sięgnąć po jeszcze inne przykłady. Widzisz, ja na poparcie swoich słów jak zawsze mam nazwiska i konkretne fakty. Ty jak zwykle puste zaprzeczanie, skandaliczną ignorancję i gadkę o "wizjach".

Nie masz pojęcia o czym piszesz.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"