|
ja tam wątpię, żeby Dan sie wpowiadał na temat Polski i Wisły. Pismaki muszą zawsze coś od siebie dołożyć, żeby tekst był czytany.
Zwykły artykuł na temat Unirei przeszedłby na portalu niezauważony, ale jak się doda, ze Dan kiedys pracował w Wiśle, że go wywalono, że krytkuje polskich piłkazry, od razu rośnie liczba kliknięć....
Natomiast w Rumunii panuje Petreskomania. Wszyscy chca wiedzieć gdzie będzie pracował na wiosnę, piłkarze z innych klubów wypowiadają się, że chcieliby grac w klubie Dana, uważa się go za najlepszego trenera w Rumunii, gracze Unirei wypytywani sa przez dziennikarzy o metody pracy Petrescu, każda jego wypowiedź nawet na najbłahszy temat jest rozbierana na czynniki pierwsze i staje się materiałem na pierwszą stronę.
Tylko... nikt nie wspomina o przeszłości Dana w Wisle, nawet ironicznie czy krytycznie. To żaden temat
Petrescu wspomina, ze ma kilka ofert, z Rosji, Szkocji, Turcji, Włoch... i jest przekonany, że odejdzie. Twierdzi, że chce teraz sprawdzić sie gdzieś wyżej. Moze zatrzymac go w Rumunii tylko perspektywa gry w LE z jakims super silnym klubem, np Liverpoolem... ups - jest Liverpool. Co zrobi Dan?
Aha
Najlepsi zawodnicy Unirei już otrzymują kuszące oferty z Zachodu. A właściciel powiedział, że nikogo nie bedzie zatrzymywał jeśli cena będzie interesująca
Ostatnio edytowane przez FraMat : 18.12.2009 o godz. 13:57.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać
...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....
|