Wyświetl pojedynczy post
cpc
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.12.2009, 10:00
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Ja też lubię patrzeć obiektywnie i wd mnie w poprzednim poście tak zrobiłem.W żaden sposób nie usprawiedliwiam tych planów, ba nawet uważam je za bardziej skandaliczne niż to co było wcześniej - Tyle że dla mnie jest niewielka różnica w tym że 'Romuś' założy podsłuch bo mu się tak podoba a tym że zadzwoni do 'Wojtusia' który jest sędzią i który na to zezwoli bez żadnych zbędnych pytań bo jest taki prikaz z góry.

ps czy ktoś założył podsłuch Rymanowskiemu?, czy też Rymanowski gadał z kolesiem na podsłuchu, podejrzanym o coś? - Jeśli piszesz o fundamentalnej różnicy to czemu jej tu nie widzisz?
Z praktycznego punktu widzenia to moze i masz racje, faktycznie roznicy byc moze duzej nie ma, ale chodzi o cos wiecej, o kierunek w ktorym zmierza to panstwo. Przepraszam ale nie Popiela nie Olejniczak nie Pawlak i nie Kaczynski .......il cos o rzadach milosci, to tak maja te rzady milosci wygladac, ze podslu..... sie i coraz bardziej inwigiluje Polakow
Najbardziej mnie teraz rozwala slowo kaczyzm, ktore bylo tak chetnie uzywane przez zwolennikow "zmian" przed wyborami, slowo ktore naturalnie sugeruje ze pod rzadami PISu mielismy w kraju jakis totalitaryzm Jak tam bylo tak tam bylo, ale jak w takim razie nazwac to co sie dzieje obecnie Niezapominajmy, ze rowniez kontrola skarbowa nasilila sie znacznie w zwiazku z problemami budzetowymi.