kristos napisał(a):

najbardziej podoba mi się teoria lansowana na tym forum;
jak drużyna gra żle ,to wina zawodników
jak gra w miarę nie żle, to zasługa trenera
|
mnie zaś podoba się teoria o calkowitej winie trenera, tez bardzo popularna na tym forum, od dluzszego czasu...
Nie wiem czy taka dyskusja ma sens, ktos bedzie sie trzymal swojego zdania, ktos inny swojego; kazdy bedzie mial racje i swego pogladu nie zmieni. Idiotyczne jest tylko zrzucanie calkowitej winy na pojedyncze organy, ze tak to nazwę, czyli na samego trenera, zawodników, czy prezesów. Nie widze jednak żadnego postępu w poglądach tu przedstawionych na forum. Są jednostki wrogie do Skorży, chcące jego natychmiastowej dymisji. Są osoby, które chcą dac mu kolejną szansę i wierza w jego umiejetnosci. Ale ta dyskusja nic nie zmienia, po ataku na trenera natychmiast przychodzi jego obrona i tak w kolko. Nikt nie potrafi przekonać kogoś do swojej racji i gdy tylko pojawia się jakas dogodna okazja pojawia sie jakis atak na trenera/zawonikow.
Skorża dostał kolejną szansę, ma 2 miesiące na przygotowanie drużyny do rundy wiosennej. Nic nie zmienia nasze posty, czy tego chcecie czy nie, przynajmniej nastepna runde bedziemy ogladac Wisłe prowadzona przez Skorze.