Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2009, 21:28
FraMat napisał(a):Wyświetl post
wolfy
jaką masz gwarancję, że jakikolwiek inny trener wygrałby nam dwumecz z Levadią przy takiej polityce klubu, okrojonym składzie, skopanym przygotowaniom.
Mogę zgodzic się jedynie co do tego, że być może inny trener przygotowałby maly szczyt formy na spotkanie z Estończykami. Być może. Bo niby co miałoby go do tego skłonić?
Tez jestem wkurzony.
też nie przekonało mnie 4:1 z Zagłebiem
Nic mnie w tym sezonie jeszcze nie przekonało.
Też obawiam się, że może byc gorzej - jesli zimą pan manager Skorża nie sprowadzi kilku pilkarzy, ktorym bedzie się chciało chcieć
Jak dla mnie to gadki o szczycie formy to były bajeczki ze strony trenera.W zasadzie gra przez całą rundę pozostawała bez zmian, z małymi wahnieniami w 1 bądź 2 stronę.A skład był okrojony w zasadzie o 1 zawodnika(Boguskiego).
Moim zdaniem Levadia to zdecydowanie wina sztabu szkoleniowego - Grzech zaniechania - po co tam jeździć jak grają z jakimiś amatorami , grzech kompletnie nieudanego rozpoznania rywala - są bardzo dobrzy w ataku a słabi w obronie(a było zupełnie odwrotnie), grzech nie przygotowania zawodników do tego meczu ani fizycznie ani psychicznie(wszyscy myśleli już o kolejnych meczach a to miał być jakiś sparring).

Gwarancji nikt nie da natomiast mogę się wypowiadać o tym co było a była to niestety kompromitacja na całej linii
Zresztą podobnie jak w klubie, było i tu na forum - jak pisałem że ta Levadia to zespół przeciętny ale nie pękający przed nikim to niektórzy patrzyli na mnie jak na idiotęNawet ktoś się rzucił że jak ja w ogóle mogę pisać że możemy ich nie przejść - tyle że na forum to my sobie możemy pisać - w klubie powinna być podwójna mobilizacja bo przecież po roku gry 'na kredyt' , to był ten mecz od którego należało zacząć ten kredyt spłacać , a tu chłopaki wyszli jak na sparring - cudem zremisowali a potem to już stara jak świat sytuacja - im bardziej się chce tym mniej wychodzi, coraz mniej czasu i efekt znany.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 16.12.2009 o godz. 21:33.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując