Wyświetl pojedynczy post
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2009, 16:27
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Plus jego wcześniejszy post. Żeby załapać kontekst, przeczytaj całą stronę, bo dyskusja zaczęła się od tezy, że Skorża obiecał zaangażowanie w całej rundzie, a było jak wiemy.
Właśnie o to chodzi, że nigdy tego nie obiecywał. AgresywnyChomik twierdził, że takie słowa padły i okazało się, że to bzdura.
Element napisał, że rozumie dlaczego Skorża nie składa takich pochopnych deklaracji, a ty przekręciłeś tą wypowiedz i sugerowałeś, że oznacza ona iż Element nie widzi problemu w tym, że Skorża gwarantuje zaangażowanie w jednym meczu.
wolfy napisał(a):
Chcesz zasugerować, że Skorża świadomie pozwala na olewkę jaką prezentują nasi kopacze? Że walka z zaangażowaniem przez 90 minut to był (powiedzmy) tylko taki jednorazowy event?
------------------------------------------
Co do siły Levadii przekraczającej nasze możliwości - przeczytaj posty Ayali i WhiteStarDivisiontheBest. Strona wcześniej.
Oba posty zostały wysłane po twoim, więc wciąż nie wiem do kogo odnosiłeś się pisząc "No tak, to całkowicie usprawiedliwia Maciusia, skoro przegrał z tak klasowym zespołem". Poza tym WhiteStarDivisiontheBest nawet słowem nie wspomniał o sile Levadii.

Edit: A już widzę dlaczego wymieniłeś WhiteStarDivisiontheBest
Pewnie chodzi o ten post:
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
tak taki sład jest za słaby na lm czy le Lemoniadowy Joe
Rozumiem, że Levadia miała lepszy...
WhiteStarDvisionTheBest pisał o LM i LE, a ty naturalnie dostosowałeś to do swoich potrzeb i rozszerzyłeś jego myśl. Zgodnie z twoją interpretacją jesteśmy za słabi także na podjęcie walki nawet w pierwszych rundach kwalifikacji do LM i LE, o których WhiteStarDvisionTheBest nie pisał.
koniec edita.
To tyle. Więcej czasu na Twoje wjazdy nie będę tracił, musisz sobie znaleźć inny sposób na radzenie sobie z frustracją. Nie mam zamiaru udowadniać, że nie jestem wielbłądem tylko dlatego, że słowo pisane sprawia Ci trudności.
Nie zamierzam odpuszczać, bo dobrze się bawię.
Ostatnio edytowane przez jova : 16.12.2009 o godz. 16:50.