Wyświetl pojedynczy post
Smyrgu
Blood Brothers

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.12.2009, 20:04
najslabszego od 99 roku to my mamy trenera...poziom ligi jest zenujaco slaby zadna polska druzyna nie gra w europie...Wisla wygrywa z druzynami z dolu tabeli ligi polskio ej, z czolowką nie zagralismy ani jednego porywajacego meczu (nie chodzi nawet o wynik , ale o widowiskowosc, gre na high level)...czarujcie sie dalej my nawet nie stoimy w miejscu, my sie bardzo szybko cofamy a brak pieniedzy z gry w europie w polskich realiach oznacza nicość...nie mowie ze w 100% wine ponosi Skorza bo wciagu 12 lat Cupial nie stworzyl skoutingu nawet na terenie Polski, przez 12 lat nie mamy ani jednego boiska do gry...Panowie jestesmy daleko daleko w dupie i nawet przecietne, podrzedne kluby w Europie cos osiagaja...Wisla liczy noa jakies szczescie ze sie uda przejsc 1, czy 2 rywali...gowno prawda od kilku lat nic sie nie udaje bo sie nie ma prawa udac = to wszystko trzeba wypracowac, wytrenowac od prezesa do sprzataczki, Wisla to naprawde taki klubik na mapie Europy a znaczna czesc jejj fanow zyje jakimis zludzeniami...pieniadze, kontrakty winny lezec na trawie przy R22 , ktos prowadzi idiotyczna polityke i tyle...efekty mamy...skoro pilkarz zarabia calkiem przyzwoicie za to ze ogra Odre czy Zaglebie ktore w pilke grac nie potrafią, i nie ma zadnej presji ani konsekwencji to przepraszam bardzo ale od.......my sie od pilkarzy raz na zawsze bo to ktos inny decyduje ile i za co sie placi...skoro jest idiota ktory za taki szajs przeplaca i dostaje produkt miernej jakosci to prosze bardzo, mnie akurat cos takiego nie satyfakcjonuje...pilka to biznes , to produkt takie sa czasy wszystko zalezy od pieniedzy...

Dlaczego upadlismy jako polska pilka tak nisko ? a no dlatego ze prezesem Wisly winien byc menadzer z biznes planem funkcjonowania spolki i jej rozwoju no i i przede wszystkim miec to cos miedzy nogami co sie zwie jajami i jak trzeba to i samemu Cupialowi sie sprzeciwic...

reasumujac to wielkie bagno i amatorski kluib bo swiat nam odjezdza i to mocno to w mojej ocenie najmniej winy ponosza pilkarze...jak by ode mnie tyle wymagano i tyle mi placono to tez bym sie jakos nie rzucal z mostu z jakies tam porazki, gra wpilke to jest praca jak kazda inna i skoro mi placą i wwszystko jest ok to po co robic jakis alarm...Wisla jest zarzadzana po amatorsku i bez wielkich pieniedzy

Ani trener ani zaden zawodnik nie powinni nigdy w Wisle kraków tyle zarabiac na podstawie pensji...kasa i to konkretna winna lezec za kazdy mecz za kazdy wylany pot...Pretensje to kierujmy do szefa i ja wlasnie takie czynie i obarczam winą Cupiala, ktory nie chce, nie potrafi lub nie moze postawic na mlodych, nowe pokolenie...ludzi anonimowych a zdolnych...w 40mln kraju tacy sa...
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND

"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen