Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.12.2009, 19:29
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Abstrachujac juz od calej tej polemiki poczekajmy uzbrojmy sie w cierpliwosc i zobaczmy co nam przyniesie koniec sezonu. Tym bardziej ze 5 punktow przewagi i tylko 13 meczy do rozegrania praktycznie gwarantuja nam zdobycie tytulu.
Gwarantują nam zdobycie tytułu? Bez jaj, panowie.

Trudno nie nazwać fanem Skorży kogoś, kto stara się każdą wpadkę czy kompromitację rozstrzygnąć na korzyść trenera. Z tego kpię i nie zamierzam przestać, bo doskonale pamiętam cyrk przy zwalnianiu Kasperczaka. To mnie wtedy serce bolało, bo źli byli wszyscy poza genialnym treneiro. A teraz mam deja vu.

Umówmy się - kolejna taka pucharowa kompromitacja wpędzi nas w jeszcze większe długi, a już teraz nie jest za różowo. To jest realna perspektywa, bo niektórzy jak widzę roją sobie, że ogrywając ligowych ogórów utrzymamy statu quo i nadal będziemy najlepsi, z Maciusiem będziemy zdobywać kolejne tytuły. Nie - nie będziemy. Zresztą - pisałem już o tym, ale jak widać nie trafia.

Tak naprawdę "sukcesy" takie jak mecz z Odrą, gdzie Małecki przebiega pół boiska z obrońcami biegnącymi z nim w równym tempie jak ochrona za papamobile, a Kirm strzela sobie jak z rzutu wolnego, bo nikogo w okolicy pięciu metrów nie ma - do niczego nas nie doprowadzą. Wcześniej czy później ktoś powie "sprawdzam" i nasza przygoda z pucharami skończy się w jakiejś wiosce. A puchary są bardzo ważne, ponieważ można na nich zarobić.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!