Wyświetl pojedynczy post
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.12.2009, 18:55
Ja jestem moze nie fanem ale zwolennikiem Skorzy mam wrarzenie ,że dla nie których Wisła musi to musi tam to,wymagania są olbrzymie i zamazują obraz tego,że nie ma pieniędzy,że liga jst co raz to słabsza,piłkarsko przedewszystkim..Widac gołym okiem,że Skorza jest bardzo inteligentnym facetem..znajdz mi drugiego takiego trenera w Polsce,jak słucham konferecji z jego udziałem to każde jego słowo jest przemyslane,wie co mówi i ma swój cel który jasno określił,nie raz i nie dwa zresztą.Ma swoją wizje prowadzenia zespołu,mówi,że potrzebuje na to czasu,kilku lat..Mam wrarzenie ze Wy szukacie takiego trenera który będzie Wam mówił ze zrobi w tydzien to co Skorza próbuje 2 lata..bedzie po prostu kłamcą.

Kazdy zanim zacznie negatywnie odbierać prace trenera Skorzy musi wiedzieć o tym dlaczego tak sie dzieje..nie ma stadionu,3/4 piłkarzy z podstawowego skłądu jest kontuzjowanych,nie chce mi sie podawac przykładów..ale jeden moge podać..W Legii Urbanowi wypada Takesure i atak Legii nie istnieje,W Wisle nie ma Brożka Głowy Sobola Alvareza Garguły a mimo to Wisła wygrywa.

Każdy kto chce innego trenera mówiac ze Skorza jest zły MUSI wiedziec tez to,że Wisła z roku na rok robi postęp..Oczywiscie każdy bedzie mi mówił o Levadii,OK macie racje ale zostanmy narazie na krajowym podwórku..nie do pomyslenia było jeszcze rok temu żeby Wisła wygrywała mecz za meczem na wyjezdzie..teraz ta druzyna wygrywa prawie wszedzie. Wiekszosci w tym również mi zalezy by Wisła zaistniała w jakimś stopniu w LE nie mówiąc juz o LM ale zastanówmy sie który trener z takim składem personalnym[najsłabszym w Wisale od 99 roku] byłby w stanie cos zrobic w europie? Petrescu? bez jaj..udało mu sie w jednym klubie,szacunek za to sie należy ale nie można go stawiać na równo z naszym trenerem Petrescu w Wisle był,miał swoją szanse..miał lepszych piłkarzy..jemu sie nie udało.

Jesli wszyscy będą zdrowi od nastepnej rundy i Skorza bedzie mogł wybierać skład na mecz z 16-17 równorzędnych graczy to bedzie dobrze,ja jestem tego pewien,wrócił Boguś na ostatnie kolejki i widac było odrazu różnice wrócą pozostali i naprawde Wisła wygra lige w cuglach.