wolfy napisał(a):

O tak. Patrząc na jego dotychczasowe dokonania wcale nie jestem pewien, że chcę ten rewanż oglądać. Właściwie to jestem pewien, że nie chcę.
A Levadia znów została mistrzem... No tak, to całkowicie usprawiedliwia Maciusia, skoro przegrał z tak klasowym zespołem. Właściwie powinniśmy mu byś wdzięczni, że podjęliśmy jakąkolwiek rywalizację z Realem Talin.
Nie, czekaj, wróć - przecież to on go zlekceważył i potraktował jako część okresu przygotowawczego.
Ale próba niezła.
Właściwie zła.
Bardzo zła.
Może lepiej dla Skorży będzie, jeżeli jego fani będą omijać temat Levadii? W końcu i tak za kilka - kilkanaście lat wszyscy o niej zapomną.
|
Dobrze, powiedziane Wolfy mocniej mocniej!!!
Im mocniej tym na pewno mądrzej. (Więcej sarkazmu proponuje)
Nie ma na forum
fanów Skorży, (śladowe ilości) ale są tacy którzy kierują się racjonalnym myśleniem i zauważają jakieś plusy za Skorżą (w takiej sytuacji w jakiej jest Wisła teraz). Inni też ze swojej perspektywy widzą (racjonalnie) minusy pozostawania Skorży. (Dużo zależy od
założeń jakie się przyjmie w dyskusji)
Ale nie konstruuj z każdego swojego oponenta
fana Skorży bo idziesz na łatwiznę! Tani sofistyczny chwyt! Ustawić swojego rozmówcę w z góry wskazanym narożniku wmawiając mu że jest tym kim nie jest! Tobie to naprawdę nie wypada.
PS
Zawsze uważałem i uważam - jesteś moderatorem odpuszczasz sobie "dyskusje" bo sam jesteś w swoim przypadku oskarżającym i sędzią... (nie tylko do Ciebie) coś za coś. Ja ci bana nie dam, Ty mi dasz... (paragraf się zawsze znajdzie)