Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.12.2009, 18:33
wolfy napisał(a):Wyświetl post
O tak. Patrząc na jego dotychczasowe dokonania wcale nie jestem pewien, że chcę ten rewanż oglądać. Właściwie to jestem pewien, że nie chcę.

A Levadia znów została mistrzem... No tak, to całkowicie usprawiedliwia Maciusia, skoro przegrał z tak klasowym zespołem. Właściwie powinniśmy mu byś wdzięczni, że podjęliśmy jakąkolwiek rywalizację z Realem Talin.
Nie, czekaj, wróć - przecież to on go zlekceważył i potraktował jako część okresu przygotowawczego.

Ale próba niezła.
Właściwie zła.
Bardzo zła.

Może lepiej dla Skorży będzie, jeżeli jego fani będą omijać temat Levadii? W końcu i tak za kilka - kilkanaście lat wszyscy o niej zapomną.
Dobrze, powiedziane Wolfy mocniej mocniej!!!
Im mocniej tym na pewno mądrzej. (Więcej sarkazmu proponuje)

Nie ma na forum fanów Skorży, (śladowe ilości) ale są tacy którzy kierują się racjonalnym myśleniem i zauważają jakieś plusy za Skorżą (w takiej sytuacji w jakiej jest Wisła teraz). Inni też ze swojej perspektywy widzą (racjonalnie) minusy pozostawania Skorży. (Dużo zależy od założeń jakie się przyjmie w dyskusji)

Ale nie konstruuj z każdego swojego oponenta fana Skorży bo idziesz na łatwiznę! Tani sofistyczny chwyt! Ustawić swojego rozmówcę w z góry wskazanym narożniku wmawiając mu że jest tym kim nie jest! Tobie to naprawdę nie wypada.

PS
Zawsze uważałem i uważam - jesteś moderatorem odpuszczasz sobie "dyskusje" bo sam jesteś w swoim przypadku oskarżającym i sędzią... (nie tylko do Ciebie) coś za coś. Ja ci bana nie dam, Ty mi dasz... (paragraf się zawsze znajdzie)
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...