brylant17 napisał(a):

Tak szczerze panowie i panie czy Pazdan nam się przyda?
|
Ja tam myślę, że nam się nie przyda. Tzn. zamiast mocno przeciętnego Pazdana (chyba, że coś kryje jeszcze przed nami) wolałabym Glika, Sadloka czy też Jodłowca (który za granice nie bardzo kwapi się jechać i przystanie pewnie na ofertę kogoś z naszej Wielkiej Trójki

).
Mamy Marcelo, Głowę ponadto Jopa i Clebera oraz wraca Kowalski. Jeśliby sprzedali Marcelo to ewidentnie nam trzeba kogoś, kogo emerytura nie godni, a spokojnie by sobie poradził. Myślę, że ktoś z w/w przeze mnie trójki byłby dobrym zastępcą. Jeśli by Marcelo zostawili w spokoju, to wtedy nam wystarczy ta piątka. No chyba, że poszedłby ktoś po rozum do głowy i zrobiłby JOP-OUT, PAZDAN-IN. Wtedy to byłby moze i plus

.
W każdym bądź razie, ja nie mogę zrozumieć po kiego grzyba mamy takie zamieszanie wokół obrony (i to środka)... Tam jesteśmy raczej spokojni, pomyślmy lepiej nad atakiem. Bo Pawełcio coś nie przędzie, a ani Małecki, ani Boguski, ani Ćwielong to kilerzy nie są

I tu możnaby się tez na Ruch popatrzeć- biega tam sobie nijaki Sobiech.
Ogólnie to jakby ściągnęli z Ruchu ich "oddział SS" to byłabym zadowolona. Ale pewnie się skończy na kimś nam bliżej nieznanym grajku bądź trzech i... i oby byli oni takim "suprajsem" jak Marcelo.
Czekam z niecierpliwością na poczynania w zimowym mercato naszej nowej wladzy w tym aspekcie. Po Bednarzu wiedzielibyśmy co może być, ale tego pana już nie ma. Zobaczymy czy ta nasza polityka transferowa pchnie się w przód czy też jednak będziemy spadać w dół. Oby tylko >up up up<