Skorża napisał(a):

|
Ja lubię się uczyć od osób, które coś mają do zaoferowania, i jeszcze długo będę się uczył. Ale dla mnie Unirea Urziceni czy BATE Borysów, kluby, które w ostatnich latach dostały się do LM mimo niskich budżetów, to specyficzne przykłady. Bo co sezon jakaś taka historia się zdarza, ale chodzi ciągle o inne drużyny. Więc to jest dla mnie ciągle bardziej sprawa przypadku, łatwiejszego losowania niż trwale budowanej pozycji. I w Polsce nie widzę dziś klubu z wystarczająco silną kadrą, by pogodzić grę w kraju z grą w pucharach.
|
Unirea i Debreczyn jakoś godzą grę w pucharach i dobrą grę w lidze może to kwestia dobrego przygotowania fizycznego?
Bate ma drugi bardzo dobry sezon w pucharach , Unirea właśnie teraz trzeci dobry sezon w silnej lidze rumuńskiej i bardzo dobry start w pucharach
Wiec panie trenerze jak pan chce cos osiągnąć to trzeba ogrywać Levadie i jak sie ma tak markowy zespól jak Totenham a będący tak słabej formie , również
PS i niech nikt nie myśli że takie BATE ma jakiś super piłkarzy i szeroki skład jest w sumie niezłych 3-4 a reszta to rzemieślnicy ze zdrowiem do biegania i w miare dobrze poukładani taktycznie