|
Z całym szacunkiem dla Kowalskiego dla niego najlepszym rozwiązaniem byłby transfer definitywny do jednego z klubów Ekstraklasy - nie wierzę w to, że osiągnie kiedykolwiek poziom zawodników takich jak Marcelo,Głowacki do tego jeszcze w składzie mielibyśmy Clebera,Jopa - Diaza, który z powodzeniem mógłby występować również na pozycji stopera, możliwe że jeszcze Pazdan do nas przyjdzie,czego ja osobiście jestem przeciwnikiem bo to wcale nie jest wielki piłkarz a nawet dobry jak na polskie warunki...
Największe braki są w drugiej linii i napadzie - do tych formacji należałoby znaleźć odpowiednich kandydatów do gry na odpowiednim poziomie tak aby za pół roku nie trzeba było z nich rezygnować...
I trzeba rozwiązać problem z Gargułą, wiadomo nie jest jego winą, że zaszyto mu w kolanie igłę, ale jeśli miałby do treningów wrócić w lipcu to przecież gotowy do gry i jakieś formie będzie dopiero w połowie rundy- Garguła skończy 30 lat za nim na poważnie zaistnieje w Wiśle...
Musimy pozyskać ofensywnego pomocnika a w razie odejścia Cantoro również defensywnego - mam nadzieję, że kandydatów już wybrano...
Jeżeli Pan Cupiał na poważnie myśli o awansie w pucharach europejskich powinien dać środki do realizacji tego marzenia - z Łobodzińskim Ćwielongiem i innymi to jest na dzień dzisiejszy niemożliwe...
|