Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2009, 23:55
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Jirsak - nie kojarzę do kiedy na kontrakt, ale... w myśl głoszonych przez co poniektórych poglądów, ze Skorża nie zna się na piłkarzach, niech pójdzie na wypożyczenie do Ruchu, czy Lechii. Może tam sie przebudzi? Bo ja na jego dobra grę w Wiśle prawie od początku nie liczyłem i nie liczę.
Zostaje w środku Sobol - jak się wyleczy, ale trzeba już mysleć o nastepcy. Garguła - wielki znak zapytania. Boguski może obok Sobola dobrze się sprawdzać w roli playmakera? Ale to za mało w przypadu kontuzji... czy kartek, bo trudno liczyć na postępy Gołosia, czy naszej młodzieży.

Musze przyznac ze Tomek Irsak zawodzi niestety na pelnej lini i mecz z Lubinem byl tylko udukumentowaniem tego.
Czesto fauluje,i chaotycznie podaje pilki.Jesli Skorza jakos do niego nie dotrze to naprawde przy calej sympaatii do niego ,czeka go chyba lawka.

Ja licze ze naszym liderem na wiosne bedzie Boguski bo to pilkarz ktory ma spore umiejetnsoci, nielzoa technike i najwazniejszy atut-mysli na boisku.Oby kontuzje go omijaly a bedziemy mieli z niego duuuuzo pozytku.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując