TSW06 napisał(a):

|
A zdajesz sobie sprawę z tego dlaczego tak naprawdę tak cię kusi żeby pana Maćka wywalić?
|
Mysle ze powodow jest wiele dam Ci jeden mimo ze moja matka jest dentysta i nigdy nie mialem zadnego problemu z zebami to od pewnego czasu jak ogladam Wisle strasznie bola mnie trzonowce.
Cytat:
|
Kiedyś ktoś napisał na forum że Maciek sam sobie szykuje stryczek tym pierwszym świetnym sezonem. Właśnie widzę co ten gość miał na myśli.
|
Maciek sobie zrobil stryczek wystepem z Talllinem a nie pierwszym swietnym sezonem. To co napisales to chyba miala byc zreczna manipulacja...
Cytat:
|
Rozpieściliśmy się 15 punktami przewagi i wygrywaniem każdego meczu do zera i teraz jak przyjdzie wpadka, dwie już nie daj Boże trzy to trener ma polecieć?
|
Przypominam ze Levadia byla jedna z najwiekszych (jesli nie najwieksza) "wpadek" w historii polskiej pilki. Dlatego nie powinno byc zmiluj dla kazdej nastepnej wpadki.... Ktos obiecywal Wisle walczaca przez cala runde - druzyne ambitna, ktora nawet jak zabraknie pomyslu to bedzie zap****** .... Nie wiem jak Ty ale ja czuje sie oszukany
Cytat:
Mimo że to on stworzył tą drużynę praktycznie od zera?
|
To w tym momencie musze przyznac ze Wisla jesli chodzi o poziom gry jest bardzo blisko tego wyjsciowego zera....
Cytat:
Dajmy na to że Wisła wygrywa z Lechem Cracovia i Legią ale traci punkty z Odrą, Piastem, Lechią i Jagiellonią. Jest na trzecim miejscu. Wtedy byłoby spoko?
|
Skoro tak sie nie stalo nie musze odpowiadac - domysly i spekulacje w fakcie.
Cytat:
Jesteśmy liderami ekstraklasy i dążymy do mistrzostwa, a tylko to daje nam szanse na zmazanie plamy po Levadii...
Ponownie nawołuję do refleksji i czekam na odpowiedź =]
|
Dosc mam zmazywania plam przez Wisle a nawet jakby Skorza dostal ta szanse to powtorze po raz ostatni obecna Wisla nie daje cienia promyka szansy na zmazanie jakijkolwiek plamy, ba co wiecej z taka gra przebijemy Levadie i Dinamo w przyszlym roku... Moze spadniemy z kims w stylu FC Vaduz.