Temat: Premiership
Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2009, 21:56
Proud napisał(a):Wyświetl post
super wynik

bardzo lubię Aston Ville może powalczą o coś więcej w tym sezonie?
w tamtym mieli za wąską kadrę, ale teraz po kilku wzmocnieniach dysponują wyrównanym zespołem z liderami w osobie Agbonlahora i Younga. Najbardziej "angielski zespół" z czołówki.
Agbonlahor i Young( Ashley), jak również Milner to wszystko fajni kopacze, z dużym potencjałem i wciąż rozwojowi, ale liderami bym ich nie nazwał. Brak im doświadczenia, a przede wszystkim solidności, wszyscy trzej są bardzo chimeryczni, zagrania bardzo dobre przeplatają z bardzo prostymi błędami. Villa na tą chwilę ma dwóch liderów. Pierwszym jest Stilian Petrov, który potrafi zapanować nad fantazją młodszych kolegów, przytrzymać piłkę ułożyć grę. Drugim liderem jest Friedel, który trzyma w ryzach defensywę i pomimo wieku(38 lat na karku!) jest czołowym bramkarzem Premiership, być może nawet najlepszym w tym sezonie. Naqjbardziej się cieszę z tego, że Downing po kontuzji jest w wysokiej formie. póki co wydaje się, że ten transfer był strzałem w dziesiątkę. Chlopak jest bardzo dynamiczny, świetnie operuje piłką, ma ostre dośrodkowanie i wpisuje się w styl gry Villansów. Teraz przydałby im się jakiś klasowy środkowy pomocnik do pary z Petrovem i jeszcze jeden dobry napastnik, bo ani Heskey, ani Carew nie zachwycają, a Delfuoneso jest za młody.
Odpowiedz cytując