Wyświetl pojedynczy post
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2009, 19:35
Nie moge juz czytac bredni Skorzy. Zaglebie bylo potwornie slabe, na boisku panowal taki chaos, ze - sory za wyrazenie- rzygac sie chcialo ogladajac ten mecz. Wisla to jest od dluzszego czasu antyfutbol i kopanina, gdyby nie stale fragmenty gry to i z Ruchem, i z KGHM bylby gora remis.

Zespol nie ma koncepcji jak atakowac, nie ma pomyslu na rozegranie pilki w srodku. Podziwiam skorzomaniakow za nielimitowany optymizm, ale ja widzialem w tej rundzie jeden DOBRY mecz Wisly, w poprzedniej wiosennej podobnie! Czemu nikt nie widzi, ze jedziemy po rowni pochylej w dol od pewnego czasu.

Skorza powtarza w kolko te same przygotowane frazesy, ale nie ma zadnych wnioskow, zadnych zmian w grze. Oslabienia ? Sa. Ale czy druzyna byla w pelnym skladzie czy nie - NIE WIDZE ROZNIC W JAKOSCI GRY. Pokazcie mi mecze, w ktorych Wisla biegala pelne 90min (nie mowie, ze dobrze grala, zwczyajnie 90min zasuwala bez respektu dla rywala).

Czytam, ze z Lubinem zabraklo im sil? Od czego? Moze od tego truchtania na tetnie 140 Co to za frajerskie tlumaczenie? Kto to lyka? Znam kilku amatorow, ktorzy zapierniczaja dookola Blon przez 1.5h CODZIENNIE i nie krzywia sie jak te przemeczone gwiazdy z trenerem, ktory nawet nie widzi (nie potrafi przyznac?), ze druzyna gra piach cala runde.

Mam dosc bezkrytycyzmu Skorzy, zadufania - w koncu winni sa wszyscy tylko nie on. W drugiej polowie z Lubinem stworzylismy jedna akcje w okolicach 80min meczu... Przerazajace
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.