Wyświetl pojedynczy post
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2009, 11:41
http://sport.interia.pl/raport/wisla...ocnien,1410394

Na "plus" załugują następujące decyzje Skorży:
-zatrudnienie nowego trenera bramkarzy (Artur Łaciak prowadził kilka treningów Wisełki podczas nieobecności Kazimierskiego, Skorża ma więc rozeznanie co do jego warsztatu).
-podpisanie kontraktu z Cleberem (doskonała decyzja, ten zawodnik jest profesjonalistą w każdym calu i przykładem do naśladowania dla innych zawodników).
-opracowanie planu wzmocnień (określeni są już piłkarze, ktrórzy mogliby wzmocnić drużynę, więc mam nadzieje, że nie obudzimy się za pięć dwunasta jak to miało miejsce w ostatnim okienku transferowym).
-przygotowanie listy zawodników do wypożyczenia (nasi zawodnicy będą mieli możliwość nabycia doświadczenia meczowego).
-dalsze testowanie Michała Pazdana (zawodnik wszechstronny, może grać jako defensywny pomocnik lub środkowy obrońca, podejrzewam że na flankach defensywy też by sobie poradził...).
Na "minus' według mnie zasługują decyzje czy też plany takie jak:
-żonglowanie pozycją Piotrka Brożka (Pieti naprawde fajnie wychodzi gra na pozycji lewego obrońcy i moim zdaniem nie ma już co kombinować dalej...).
-niewyjaśniona sytuacja Mauro Cantoro (powinna zostać zorganizowana konferencja prasowa na której najważniejsi ludzie w klubie (Cupiał, Pilch , Wilczek, Skorża) podziękowaliby El Toro za te wszystkie lata spędzone w Wiśle i zapewnili go, że może pracować w klubie w roli innej niż piłkarz.
-zamysł wypożyczenia ofensywnego pomocnika (jest Jirsak, może na tej pozycji z powodzeniem występować Boguski)
Ostatnio edytowane przez Tasio1906 : 21.12.2009 o godz. 20:44.
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując