Wyświetl pojedynczy post
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2009, 10:38
Już tak na trzeźwo z rana: styl Pudziana - ani lepszy ani gorszy, formuła taka jaka jest więc czemu styl remizowy ma być gorszy od innego? Pudzian nakokoswany ale kto tam nie był nakoksowany? Chyba nawet Mroczek się jakiegoś butaprenu nawąchał.
Bardziej zniesmaczyła mnie cała ta oprawa tego widowiska. Nie spodziewałem się że można taką wiochę odstawić i to pod każdym względem. W sumie trochę szkoda bo sporty walki są widowiskowe i generują niezła kasę ale jak Polsat tak to będzie organizował to szybko może się okazać, że wstyd się przyznać do oglądania tego czegoś. Nie wiem czy chodzi im o przyciągnięcie tylko i wyłącznie publiczności w sweterkach Kononowicza udekorowanej gejami i ćwokami w stylu Mroczka. Przecież to odstrasza tą większość która właśnie na ogól przynosi tą największą kasę. Eksponowanie tego czegoś co tam zasiadło i przez prowadzących było nazywane "celebrytami" ( nawet w bezpośredniej rozmowie -np. Borek do Herbuś (sic!)) odstrasza normalnych kibiców interesujących się sportami walki.
Faktycznie brakowało tam tylko Ibisza i Hajzera.
Przaśne to strasznie było......

PS. zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz: Najman przyjął to co przyjął na ryj i nie tylko - czemu qrwa po walce wyglądał jak wyglądał czyli właśnie dziwnie dobrze
Ostatnio edytowane przez rafkur : 12.12.2009 o godz. 10:45.
Odpowiedz cytując