jova napisał(a):

|
Antyskorżowa paranoja to podsumowanie ogółu twoich postów, a nie tylko tego konkretnego. Nie wiem jak inaczej określić czepianie się byle pierdoły, dorabianie do niej teorii i sugerowanie, że to przejaw niekompetencji trenera. Skorża nie chce zmienić Piotrowi pozycji! Skorża chce jedynie mieć możliwość wystawienia Brożka w pomocy. Zauważasz różnicę pomiędzy tymi stwierdzeniami? Sądzisz, że jesteśmy w stanie sprowadzić kogoś na tyle lepszego od Kirma by "zapewnić sobie na skrzydle jakąś jakość"? Swoją drogą wcale nie jestem przekonany, że Piotr byłby gorszy od chaotycznego Słoweńca.
|
Dobrze ze mi sie nie chce podsumowywac twoich postow, bo pewnie wylonil by sie z nich obraz chamowatego zadufka, pozbawionego szacunku wobec innych forumowiczow czy tez bylych trenerow Wisly (jesli ja mam paranoje na punkcie Skorzy, to ty na punkcie Petrescu masz schizofrenie hebefreniczna). Sam sie sobie dziwie, ze po tym jak nazwales mnie pajacem, znajduje w sobie ochote do odpisywania na twoje posty. Masz prawo analizowac i podsumowywac po swojemu co ci sie tylko podoba i nic mi do tego, ale szczerze mowiac guzik mnie to obchodzi. Sa na tym forum setki innych osob, ktorych zdanie jak rowniez ton przejawiany w rozmowie uwazam za cenniejsze.
I to by bylo na tyle z mojej strony, bo o tym czy Piotr jest lepszy od chaotycznego Slowenca, bedzie mozna dywagowac, gdy zagra pare razy w jego miejsce.