Wyświetl pojedynczy post
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2009, 05:24
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
W moim "antyskorzowym paranoicznym" wpisie nie bylo nic, co mogloby wskazywac, ze jest on skierowany przeciwko trenerowi. Byl on raczej skierowany przeciwko pilkarzowi na konkretnej pozycji. Wiem ze Piotr nabral rutyny, jednak gra na obronie, to troche inna para kaloszy niz gra w pomocy, gdzie oprocz walki trzeba wykazac sie odrobina inwencji, a z tym u niego bylo kiepsko. Poza tym powinno nam chyba chodzic o to, zeby zapewnic sobie na skrzydle jakas jakosc, a nie o to zeby nieznacznie "odstawać od grającego poniżej oczekiwań Kirma".
Czasami w futbolu zdarzaja sie rzeczy niespodziewane i ktos np. wyplywa na wierzch dopiero po trzydziestce. Teoretycznie wszystko jest mozliwe. Jesli chytry plan Skorzy z ponownym przesunieciem Brozka wypali, to przyznam ze jest z niego wiekszy spryciarz niz mi sie wydawalo. Poki co podchodze do tego dosc sceptycznie, pamietajac ze to juz bylo i niestety sie nie sprawdzilo.
Antyskorżowa paranoja to podsumowanie ogółu twoich postów, a nie tylko tego konkretnego. Nie wiem jak inaczej określić czepianie się byle pierdoły, dorabianie do niej teorii i sugerowanie, że to przejaw niekompetencji trenera. Skorża nie chce zmienić Piotrowi pozycji! Skorża chce jedynie mieć dwóch zawodników na lewą obronę i możliwość wystawienia Brożka w pomocy. Sądzisz, że jesteśmy w stanie sprowadzić kogoś na tyle lepszego od Kirma by "zapewnić sobie na skrzydle jakąś jakość"? Swoją drogą wcale nie jestem przekonany, że Piotr byłby gorszy od chaotycznego Słoweńca.
Ostatnio edytowane przez jova : 12.12.2009 o godz. 05:35.