jova napisał(a):

Dostosowałem się do twojego poziomu antyskorżowej paranoi.
Piotr kiedyś wypadał niekorzystnie, ale na tle Kosy i Zieńczuka. Teraz nabrał doświadczenia, gra pewniej, stąd nie powinien znacznie odstawać od grającego poniżej oczekiwań Kirma.
|
W moim "antyskorzowym paranoicznym" wpisie nie bylo nic, co mogloby wskazywac, ze jest on skierowany przeciwko trenerowi. Byl on raczej skierowany przeciwko pilkarzowi na konkretnej pozycji.
Wiem ze Piotr nabral rutyny, jednak gra na obronie, to troche inna para kaloszy niz gra w pomocy, gdzie oprocz walki trzeba wykazac sie odrobina inwencji, a z tym u niego bylo kiepsko. Poza tym powinno nam chyba chodzic o to, zeby zapewnic sobie na skrzydle jakas jakosc, a nie o to zeby nieznacznie "odstawać od grającego poniżej oczekiwań Kirma".
Czasami w futbolu zdarzaja sie rzeczy niespodziewane i ktos np. wyplywa na wierzch dopiero po trzydziestce. Teoretycznie wszystko jest mozliwe. Jesli chytry plan Skorzy z ponownym przesunieciem Brozka wypali, to przyznam ze jest z niego wiekszy spryciarz niz mi sie wydawalo. Poki co podchodze do tego dosc sceptycznie, pamietajac ze to juz bylo i niestety sie nie sprawdzilo.