Grzadq napisał(a):

Bądź obiektywny. Ile mu zajęło zadanie tego low-kicka? Pół sekundy? To nie tak że się zbierał do niego pare sekund, tylko jak się rzucił to te low-kicki nie dość że były piekielnie mocne, to jeszcze cholernie szybkie. W związku z tym "normalny zawodnik MMA" musiałby uderzać z prędkością światła żeby Pudzian w tej sytuacji co opisujesz dostał na otrząske w zęby.
Ja nie mówie że Pudzian jest w ogóle the best i roz.......i każdego. Nie, zawsze znajdzie się ktoś lepszy.
Tylko jak już dajecie argumenty, to jakieś normalne. Obejrzyj sobie powtórke z tej walki szczególnie moment 1 kopa. Ja nie wiem, taki zawodnik MMA musiałby chyba wiedzieć wcześniej że "o, teraz się odsłoni" żeby zdążyć zadać cios. A jeśli o kolejne low-kicki, to już nie były takie szybkie, ale wtedy już nie o to chodziło. Najman spierdzielał jak najdalej, ani mu w głowie było zadawanie ciosów po takim low-u jakiego dostał w nogi.
A już w ogóle mnie bawią te komentarze że bijatyka jak z "wiejskiej dyskoteki". A czego się spodziewaliście po MMA? Jak walczy strongmen z bokserem? Poza tym cały czas powtarzam, Pudzian ( na razie, na najbliższe walki) nie musi mieć mega techniki, on tak "wiejsko" każdemu wpieprzy. Poza tym MMA to chyba mieszane sztuki walki, więc styl "wiejski" też obowiązuje, jeśli jest skuteczny. A jak widzieliśmy, przy sile Pudziana, jest.
|
Rozumiem że Twoim zdaniem zadawał" poprawne" lowy?
Po 1 Najman to Najman i na zawodniku MMA podobnym wagowo albo leżejszym jak Minotaur nie zrobiły aż tak wielkiego wrażenia. Wiadome że moc to moc ale by nie odskakiwali jak Najman który chyba nie wiedział co się dzieje.
Po 2 był strasznie odsłonięty przy zadawaniu low kicka i żaden z nas się nie dowie czy można to było spokojnie wykorzystać. Moim zdaniem tak.
Wogóle dla mnie ta cała gala to syf
-goście na gali;/ Herbuś, homo Piro, Mroczek i inne gwiazdy
- nuta na wejście pudziana... CO TO MIAŁO BYĆ? Ja rozumiem że brat ale prezentujmy jakiś poziom
- walka jak na wiejskiej dyskotece cioty z dobrze przypakowanym gościem.
Tyle z mojej strony i żeby nie było watpliwości. Pudzian pokazał jaką ma siłe a Najman jakim jest leszczem. Nic więcej w tej walce nie było.
ŻADNA WALKA STULECIA!