|
Po dzisiejszy meczu, naszła mnie myśl, żeby może z Boguskiego zrobić klasycznego, ofensywnego pomocnika. Takie piłki jak rzucał dziś z drugiej lini ostatnio na Wiśle widziałem jak jeszcze Szymkowiak biegał w koszulce z białą gwiazdą. Pierwsza Połowa bardzo dobra, druga już słabsza. Drugi mecz bardzo ofensywnie zagrał Piotrek Brożek. Nie wiem skąd taka odmiana, ale oby mu to pozostało jak najdłużej :d Burliga bardzo przyzwoity mecz zwłaszcza do 60 min. Później zaczął oddychać rękawami i już trochę słabiej sobie poczynał. Tak czy inaczej Wisła może mieć z niego wielki pożytek, byle by tylko grał i ogrywał się. Może jakieś wypożyczenie? Kiedy zdrowy będzie Alvarez i Singlar to niestety raczej sobie Burliga nie pogra. A grać musi, żeby się rozwijał.
Cebanu pewnie dziś bronił. We wcześniejszych dwóch meczach również Pawełek nie popełnił, żadnego błędu. Czyżby nowy trener bramkarzy Artur Łaciak, zaczął wprowadzać swoją wizję?
Bardzo mi się nie podobało głupie łapanie kartek. Małecki przez to że nie pomyślał, ma z głowy pierwszy mecz na wiosnę. Boguski też niezbyt mądrze się zachował. Dobrze, że w jego przypadku to pierwsze żółtko. Skandaliczne sędziowanie Małka i spółki. Tak w jedną jak i w drugą stronę. Spalone z dupy, ukradzioną bramką, i niegwizdanie gry w siatkówkę.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 12.12.2009 o godz. 01:33.
|