Wyświetl pojedynczy post
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2009, 01:24
Cytat:
Jasne ale widziałeś jak on je zadawał Cały odsłonięty! Z normalnym zawodnikiem MMA dostał by na otrząske w zęby jeśli by kopał na luzaka.
Bądź obiektywny. Ile mu zajęło zadanie tego low-kicka? Pół sekundy? To nie tak że się zbierał do niego pare sekund, tylko jak się rzucił to te low-kicki nie dość że były piekielnie mocne, to jeszcze cholernie szybkie. W związku z tym "normalny zawodnik MMA" musiałby uderzać z prędkością światła żeby Pudzian w tej sytuacji co opisujesz dostał na otrząske w zęby.

Ja nie mówie że Pudzian jest w ogóle the best i roz.......i każdego. Nie, zawsze znajdzie się ktoś lepszy.
Tylko jak już dajecie argumenty, to jakieś normalne. Obejrzyj sobie powtórke z tej walki szczególnie moment 1 kopa. Ja nie wiem, taki zawodnik MMA musiałby chyba wiedzieć wcześniej że "o, teraz się odsłoni" żeby zdążyć zadać cios. A jeśli o kolejne low-kicki, to już nie były takie szybkie, ale wtedy już nie o to chodziło. Najman spierdzielał jak najdalej, ani mu w głowie było zadawanie ciosów po takim low-u jakiego dostał w nogi.

A już w ogóle mnie bawią te komentarze że bijatyka jak z "wiejskiej dyskoteki". A czego się spodziewaliście po MMA? Jak walczy strongmen z bokserem? Poza tym cały czas powtarzam, Pudzian ( na razie, na najbliższe walki) nie musi mieć mega techniki, on tak "wiejsko" każdemu wpieprzy. Poza tym MMA to chyba mieszane sztuki walki, więc styl "wiejski" też obowiązuje, jeśli jest skuteczny. A jak widzieliśmy, przy sile Pudziana, jest.
Odpowiedz cytując