Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2009, 00:34
Wiślaków w tym meczu można pochwalić tylko za wolę walki, a więc za to, za co ostatnimi czasy tak bardzo byli krytykowani. Niestety, piłkarsko jesteśmy dalej w głębokim dole. Oczywiście nie liczyłem na to, że w ostatnim meczu drużyna przejdzie jaką niesłychaną metamorfozę pod tym względem, dlatego nie robię z tego faktu jakiegoś wielkiego halo. Zresztą od jakiegoś czasu nie ukrywam, że Skorża nic więcej z tej drużyny nie wyciągnie. Tak się zastanawiam, co jeszcze musi się stać, żeby przyszedł lepszy trener.

Pozytywnie zaskoczył mnie Jop. Rozegrał niezłe spotkanie, dobrze czytał grę, wyprzedzał podania i wygrywał pojedynki główkowe. Jego największym mankamentem niestety jest brak szybkości i zwrotności. Może da się to w zimie poprawić?
Dwa błędy Marcelo, ale bramka to rekompensuje.

Dziś słabiej Małecki, dużo niecelnych podań. Boguski będzie dużym wzmocnieniem jak całkiem wyzdrowieje, widać inteligencje w jego grze i dobry przegląd pola. Niecelne podania wynikały, jak sądzę, z braku dostatecznego czucia piłki po kontuzji.

Nie wiem, czemu się czepiacie Cebanu, nie zauważyłem ani jednego błędu w jego występie.

Potwornie razi natomiast brak organizacji gry, chaos, brak zgrania i zrozumienia. No, ale to już szkoła (a raczej jej brak) pana Skorży.
Odpowiedz cytując