Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2009, 00:30
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Pudzian nakoksowany tak że dobrze że mu serce nie stanęło - Najman w sumie jak to Najman - akurat tego się spodziewałem.
Oprawa - coś wspaniałego - jak na dożynkach ( nawijający braciszek itd ) - komentarz eksperta w stylu "tyłek mu wystaje za liny" , "walnie go cepem" - dramat !!!
Ujęcia celebrytów -: Pseudoaktor Mroczek, jego Pyza , homoś , upadły piosenkarz alkoholik, córunia "nie chcem ale muszem" , głośnodajka Herbuś - ludzie co ja oglądałem ?

Mam poczcie wstydu że siedziałem do północy jak głupi wał żeby to zobaczyć.
100% racji. Wynik walki był do przewidzenia tak to jest jak walczy piątoligowy pseudobokser z wielkim napakowanym jak PKS do Leżajska chłopem, który biceps ma wielkości mojego uda.

Oprawa fatalna, fatalna. Piosenka braciszka, te rymy, wstyd, po prostu wstyd. A jak już zobaczyłem mordę Mroczka to mnie krew zalała. Kto tam zaprosił tą panienkę? Bo aktorem to tego czegoś nazwać nie można. Jak mnie to wkur**a, że ludzie niczego sobą nie reprezentują, mają ładny, rozpoznawalny pysk i zarabiają taką kasę, jakiej uczciwie, ciężko pracujący, normalni, wartościowi ludzie nigdy w życiu nie zarobią. Nie ma spraweidliwości..
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując