Bardzo mi się podoba nasza gra dzisiaj. Nie jest wszystko idealnie, ale jest wyraźna poprawa od meczu z pejsami. I o dziwo, przy takim składzie, no respekt.
Na minus (póki co):
- Cantoro
Jedno dobre podanie, przerzut, przeplata ze stratą, bezsensownymi podaniami, znowu stratą. Niestety, jego czas jako piłkarza w Wiśle minął. Chociaż uważam że powinien dostać propozycję pracy jako np skaut.
- Małecki
Taka seta, takie sytuacje. Niestety, mały ma co najwyżej przebłyski formy i to widać.
Na taki lekki minus Jirsak (niczym się nie wyróżnia, a to źle jeśli chodzi o środkowego pomocnika), Burliga (bezpłciowy, Alvarez idzie do przodu, dośrodkowuje, wraca się, ten jakiś taki sztywny ... poprawnie, ale "to nie to"), Jop (który mimo że błędu nie popełnił i gra naprawdę bardzo poprawnie, to jednak ... no sami wiecie o co mi chodzi)
Na plus :
- Boguski - bez tego faceta gra Wisły traci strasznie dużo. Umie przyjąć (nauczyl sie

), ale myśli, te jego podania, przerzuty, walka, no super.
- Marcel - powinien teraz w sezonie zimowym dostać duuuużą podwyżkę mimo kryzysu i dziury w budżecie Wisły. Inaczej zaproponują mu 5x taką kasę gdzieś tam i nam ucieknie. Nie, nie łudze się że go na dłużej zatrzymamy, ale uważam że jeśli go sprzedać to za porządne pieniądze. A tak danie podwyżki Marcelowi spowoduje to, że będzie się czuł rzeczywiście ważny, doceniony, no i już argument finansowy w postaci kontraktu z innego klubu nie musi być taki miażdżący. A nuż mu sie Kraków spodobał i niekoniecznie chce stąd wyjeżdżać?
Podwyżka dla Marcela!!
- P.Brożek - super, świetnie gra, po prostu
No i reszta zawodników też nieźle. No mówie, na razie nasza gra mi się bardzo podoba