Konrad. napisał(a):

W słabszym może i tak.
Bardzo często jest tak, że piłkarz odradza się po przejsciu do znacznie słabszej drużyny (przypominam, w Ruchu ciśnienia nie ma nawet na puchary, u nas mistrzostwo Polski wielu nie satysfakcjonuje).
|
Wielu pilkarzy rowniez gorzej gra u jednego trenera a lepiej u innego bez wzgledu na presje.
Cytat:
|
Po dwóch meczach po 90 minut w których Wtorek nic by u nas nie pokazał - od razu byś pomstował aby go dać na ławę. W Ruchu by spokojnie czakali...
|
Jasne nie dosc ze chcialbym zeby usiadl na lawke to jeszcze mialbym dla niego sznur.
Cytat:
Nie konsekwencja - Sobiech gra dobrze - phi, zaledwie kilka meczy.
Niedzielan gra dobrze parę meczy - dowód na to, że Skorża się mylił.
|
Sobiech - kto to jest

Niedzielan - w penym czasie uznany zawodnik reprezentacji od ktorego jeden z selekcjonerow zaczynal ustawianie skladu, fakt ze po ciezkiej kontuzji, jednak napewno posiadajacy talent i umiejetnosci ktore potwierdzil nie tylko w naszej smiesznej ekstraklasie.
Cytat:
A AD Alcorcon jest lepszy od Realu Madryt...
To jest problem. Historia nie zna przypadku, żeby trener nie zaliczył poważnej wpadki, co najmniej raz na rok...
|
Przepraszam, biorac pod uwage wyniki w tej rundzie to na jaki czas Twoim zdaniem Skorza wyczerpal limit wpadek ?
Cytat:
Po każdym blamażu wywalałbyś trenera, mielibyśmy więc co pół roku nową koncepcję, nową taktykę . Zresztą z tego słyną polscy prezesi. M.in dlatego polska piłka klubowa ma takie notowania jakie ma...
Akurat odnośnie strat, to kiepski argument.
|
Moj drogi nie co pol roku - Skora jest juz z nami chyba 3ci rok, Kasperczak rowniez prowadzil druzyne przez pewein okres przed Dinamem i napewno nie bylo to pol roku.
Cytat:
Wygrane derby, premia od Canal+, PZPN i sponorów: 0 zł.
Wygrana z Legią, premia od Canal+, PZPN i sponorów: 0 zł.
Wygrana z Lechem, premia od Canal+, PZPN i sponorów: 0 zł.
Zdobycie Mistrzostwa Polski premia od Canal+, PZPN i sponorów: kilka milionów.
|
Wygrany dwumecz z Levadia - ewentualna gra w LE czy nawet LM premia od TV, sponsorow nowych reklamodawcow, itp itd - przynajmniej kwota porownywalna

z premiami za mistrzostwo Polski.
Cytat:
|
Oczywiście, nie twierdzę że nie robią wrażenia na mnie te porażki. Pamiętam też o Levadii... Nie uważam Skorży za geniusza, nie planuje wytatuować sobie jego podobizny na piersi...
|
Nie porazki przeciez rozmawiamy o wpadkach! Tatu mozesz zawsze henna.
Cytat:
|
Poczekałbym jednak z jego wywaleniem i obrażaniem do następnych pucharów... Jeśli po raz drugi się ośmieszymy - chyba nikt nie będzie miał wątpliwości, że należy go wypie^^olić.
|
Ty uwazasz tak, ja uwazam ze obecna gra jest na zenujaco slabym poziomie i jesli po paru latach tak wyglada "maszynka Skorzy" to ja mam powazne obawy co do tego jak jego Wisla zaprezentuje sie (oczywiscie jesli wywalczy odpowiednio wysokie miejsce) w Europie.
Cytat:
|
derby bolą, ale ****a bez przesady, nie ....... ze jestesmy najgorsi w lidze
|
Nigdzie nie napisalem ze jestesmy najgorsi w lidze wiec nie ....... jakbys mogl