Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2009, 16:01
Zwierze napisał(a):Wyświetl post
Napisz mi proszę i inni wypowiadający się w tym stylu?
1. Dlaczego powtarzacie te brednie pisane przez pismaków (mam nadzieję że brednie)?
2. Czy ktoś z zarządu to potwierdził, tzn że jesteśmy na minusie i musimy sprzedawać?
3. Może jednak nie jesteśmy na + a nie na -?
4. Jeżeli jest takie straszne ciśnienie dlaczego nikt nie poszedł po meczach z Lavedią? Było kupie czasu:?
5. Dlaczego 2 raz z rzędu zdobywamy MP i jesteśmy liderem tabel jak wg pismaków od ok 3 lat już Cupiał zabrał zabawki i uciekł?
6. Od pół roku Marcelo sprzedany! Jak byś mi mógł odpowiedzieć w którym klubie gra?

Nie mówię że tak nie będzie ale proszę Was przynajmniej nie piszcie o czymś o czym tak naprawdę nikt z nas nie ma pojęcia albo prawie nikt!
1. Ja się odwołuje tylko do logiki a nie do brukowców.
2 i 3. Otóż mówił, pewnie nasz prezes - nie chcę mi się szukać ale była mowa o kilku milionach zł z powodu nie awansowania do LE i grania 'na wyjeździe' - zresztą jest to chyba oczywiste. chyba że o czymś nie wiem(typu że za MP dostaje się miliony euro)
4.A serial z Brożkiem to co niby to było? - czekali do ostatniego dnia a potem już było za późno.Poza tym na szczęście nie jesteśmy w takiej sytuacji że dziś odpadamy a jutro musimy łatać budżet
5. Nie kumam do czego pijesz, jak do pismaków to pogadaj z nimi a nie ze mną.Jak dla mnie pisanie o Wielkiej Wiśle jest tak samo śmieszne jak i pisanie o jej upadku, zabraniu zabawek itp.
6.Sprzedawałeś go ze masz takie informacje?Czepiasz się **** wi czego.Sprzedaż Marcelo jest nieunikniona, czy teraz, czy za pół roku czy za rok.To trzeci gracz po Uche i Błaszczu który ma szanse na całkiem niezłą karierę - tamci szybko odeszli, to może mądralo mi powiesz dlaczego w tym wypadku ma być inaczej?

7 I nigdzie nie pisałem że już, do Grecji czy gdziekolwiek indziej - pisałem tylko że nie można tego lekceważyć, bo to wydaje się logiczne, patrząc na naszą politykę transferową - pisząc wprost - jak będzie dobra oferta to Marcelo odejdzie, tak było i jest od dawna w naszym klubie
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 10.12.2009 o godz. 16:03.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując