Grzadq napisał(a):

|
Musze przyznać że to wnosi bardzo dużo do tematu, jest niewątpliwie na poziomie i przystoi moderatorowi na tym forum.
|
To co pies z nimi powinien zrobic to moja opinia na temat "walki" Pana Silnego z gosciem, ktory jest najbardziej z nany z tego, ze 4 tyg siedzial w programie telewizyjnym.
Takie "walki" w ogole nie powinny miec miejsca, bo rownie dobrze moznaby zakontraktowac walke Durczoka z Lisem czy Pochanke z Rusin.
Czy Bralczyka z Miodkiem.
Jednak ta szmirowata "walka roku" ma to do siebie, ze Pudzianowski wyglada jak rzezba grecka i wielu chlopcow po nocach sni aby kiedys sie znalezc w Pudzianteam.
Pudzianowski jest czlowiekiem sukcesu - nie dyskredytuje jego osiagniec, Najman to dla mnie anonim kompletny i z tego co zobaczylem w YT-ych urywkach i innych pudelkach turbodebil i oderwana od rzeczywistosci lajza, ale ta walka miedzy nimi jest co najmniej smieszna. I w kontekscie walki - jebal ich pies.
A Pudzianowski jest wg mnie za szeroki na skuteczne trzymanie gardy.
Aha,
i wypuszczane w eter wiadomosci jak to Pudzianowski lamie nogi i zebra na treningach to moze byc zagrywka psychologiczna. A skoro oboz faceta od przesuwania studni wypuszcza takie newsy to moze znaczyc ze cos z Pudziana warsztatem jako fajtera nie gra.
Ale rownie dobrze moze byc tak faktycznie, ze Najman po zainkasowaniu petardy w dziob zostanie zestrzelony nad Bialorusia za przekroczenie granicy powietrznej.
wolfy napisał(a):

A co do walki z Wawrzykiem - pierwszy raz widziałem, żeby jeden bokser śmiał się z drugiego na ringu
|
hamed wciaz sie smial z przeciwnikow :(