Wyświetl pojedynczy post
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2009, 12:26
Bronowianin napisał(a):Wyświetl post
Co do EURO 2012 w Krakowie, to jest to już od dłuższego czasu temat definitywnie zamknięty i nie ma ŻADNEJ szansy na to aby te rozgrywki zawitały do Krakowa. Nie wiem czemu mają służyć takie artykuły (w dodatku jak ten dzisiejszy, który pojawił się na pierwszej stronie Gazety Krakowskiej), ale są one po prostu śmieszne... Platini już dawno temu podziękował ostatecznie Krakowowi i tyle w temacie. A starać się o EURO w Krakowie to trzeba było kilka lat temu... Mnie takie informacje zwyczajnie denerwują, bo mogą one oszukiwać ludzi którzy nie siedzą w temacie i sugerować im jakoby nasze miasto miało jakiś cień szans na goszczenie EURO 2012...
Nadziei na pewno nie ma co sobie robić. To raczej PZPN robi sobie tylko PR jak to dba o Kraków i walczy o jego dołączenie do listy.
Ja mam tylko jedną ogromną nadzieję. Że podczas tego najbliższego szczytu UEFA zostanie podana definitywnie lista wszystkich miast organizujących Euro 2012. Żadne warunki, że jeżeli, to odbierzemy i blabla. Niech wreszcie podadzą raz na zawsze wszystkich gospodarzy.
Choć faktem jest, że pięknie by wszystko zaczęło zapychać na budowie i dookoła, gdyby rzutem na taśmę nam to Euro przyznali... Eh, marzenia
Odpowiedz cytując