Wyświetl pojedynczy post
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2009, 01:00
stawski napisał(a):Wyświetl post
ok. Nabiłem 23 level w multi MW2. Widziałem wszystkie mapy, wszystkie perki w akcji, czas na małe podsumowanie.
Mówiąc krótko - wsiąkłem. Pomimo teg, że nadal nie mogę się przyzwyczaić do porąbanej punktacji - po prostu mi się nie podoba. Szybciej giniesz, ciężko znaleźć miejsce w którym można zaczaić się na wrogów. Inna wada to strasznie wysoki level potrzebny do odblokowania min claymore.
nie rozumiem, dlaczego? to podstawowe wyposażenie w jedynce dla każdego snajpera...
A zalety - gra jest szybsza, nowe killstreaki sąświetne - ale ciężko je zdobyć. mój rekord to na razie 9 co pozwoliło mi przywołać helikopter. RAZ! No, ale widziałem jak kolesie spuszczają atomówkę.... Takiego skilla to ja nie mam. Jeśli miałbym porównywać multi do jedynki to na + zaliczyłbym większą liczbę broni i killstreaków, na minus nikomu niepotrzebne nowe emblematy,callsgn'y i inne accolade'y - po kiego to
Summa summarum multi świetne, ale podobnie jak singiel lekko mnie rozczarowało. Powinno być lepiej - jest inaczej.
Ocena za singla 9/10 za multi 8.5/10
Zaczynam doceniać multi w Killzone 2....
23 lvl i widziałeś wszystkie perki coś mi się nie wydaje chyba że prestiż to zwracam honor.

PS. 11lvl na drugim prestiżu (PC bo na konsoli jeszcze nie miałem przyjemności grać ponieważ została sprzedana )
Powód: PS
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 10.12.2009 o godz. 01:03.
Odpowiedz cytując