Ogryzek napisał(a):

|
Przyjmując nawet ze to wina trenera odpuszcenia Andrzeja (założenie) to na przykładzie pomyłki z Niedzielanem wyciągasz daleko idące wnioski na temat Skorży nie poparte innymi argumentami.
|
Jakos sie nie boje o to ze beda nastepne (argumenty) - tzn pilkarz typu Jirsak nie potrafiacy sie u nas odnalezc w kazdym innym klubie bedzie sie wyroznial.
Ogryzek napisał(a):

Ten 1 przykład to za mało... a innym trenerom się takie błędy nie zdarzają?
Pomijam fakt że pewnie była to decyzja "kolektywna" w Wiśle (Skorża, Bednarz) - przynajmniej oficjalnie
|
Oczywiscie dodajmy zlego Bednarza do tego wszystkiego, aha zapomnialbym - cos duzo
innych bledow ostatnimi czasy nie sadzisz?
Ogryzek napisał(a):

Jak narazie kolejna gwiazda (nawet nie) jednej rundy.
TSW06 napisał(a):
|
nie wiem jakie są zdania reszty kibiców ale moim zdaniem mistrzostwo w tej - jak to wyraziłeś - zapyziałej i zatęchłej lidze - z Maciejem Skorżą, jest lepsze od drugiego, bądź nawet ósmego miejsca bez Macieja Skorży a na przykład z innym trenerem.
|
Przypominam na chwile obecna z Maciejem Skorza nawet nie jestesmy najlepsi w Krakowie.
TSW06 napisał(a):
|
Jak na razie pan Maciek wywiązuje się ze swych obowiązków dobrze.
|
ba zajebiscie sie wywiazuje...
TSW06 napisał(a):
|
Bo i Heniowi Kasperczakowi zdarzyło się odpaść z Dinamem Tbilisi i po wyrzuceniu ówczesnego Boga wielu płakało jak to dobrze było za Henia, dopóki nie pojawił sie Maciej Skorża.
|
Oboje powini byc wy***** na zbity p*** dzien po blamazu jaki sprawili, po nieszczesnym Tibilisi Wisla nie podniosla sie do dzis gdyz w decydujacych momentach Maciek podcial nam achillesy.
TSW06 napisał(a):
|
Przypomnij więc sobie te tragiczne czasy i wyciągnij z tego odpowiednie refleksje
|
Jestem nauczony tak ze jesli manager przynosi firmie straty to znaczy ze popelnia bledy jesli bledow nie jest w stanie odpowiedno przykryc (a nasz krasomowca sie juz wypstrykal i zaczyna zwalac na innych) to jest slaby i nie powinien byc tam gdzie jest - to sa moje refleksje.