Wyświetl pojedynczy post
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.12.2009, 21:12
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post

Powtorze mnie nie interesuje mistrzostwo Polski - zapyzialej, stechlej, skorumpowanej ligi kopaczy(czesto i kibicow) gdzie na sezon przychodzi tyle osob gdzie w powaznej lidze na kolejke. Mnie interesuje sukces (oczywiscie jak na nasze warunki) w Europie (porazka z przerazliwie slabym Totenhamem czy Levadia Tallin sukcesami nie sa) a trener Skorza gwarantem jakigokolwiek wyniku ktory powinien zaspokoic ambicje wlasciciela (mam nadzieje ze i nas kibicow) nie jest co udowodnily wyniki Wisly pod jego wodza od Lipca tego roku - wtopa z kazdym powazniejszym rywalem... .
nie wiem jakie są zdania reszty kibiców ale moim zdaniem mistrzostwo w tej - jak to wyraziłeś - zapyziałej i zatęchłej lidze - z Maciejem Skorżą, jest lepsze od drugiego, bądź nawet ósmego miejsca bez Macieja Skorży a na przykład z innym trenerem.
Jak na razie pan Maciek wywiązuje się ze swych obowiązków dobrze. Bo i Heniowi Kasperczakowi zdarzyło się odpaść z Dinamem Tbilisi i po wyrzuceniu ówczesnego Boga wielu płakało jak to dobrze było za Henia, dopóki nie pojawił sie Maciej Skorża. Przypomnij więc sobie te tragiczne czasy i wyciągnij z tego odpowiednie refleksje
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."