Wyświetl pojedynczy post
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.12.2009, 20:18
Cytat:
Na przykładzie jednego empirycznego przykładu (prosta piłka to nazwałeś - Niedzielan ) budujesz karkołomne teorie....
Wydaje mi sie ze zawsze bronilem Niedzielana i mialem przekonanie ze facet pokaze na co go stac, coz pokazuje a to ze nie w Wisle to oczywiscie wina zawodnika nie trenera...

Cytat:
No to masz prostą piłkę odemnie

Mamy tego beznadziejnego Skorże, gramy beznadziejnie, itp itd ale jakoś bijemy tą całą resztę genialnych strategów ligi idących na majstra, którzy są mistrzem polski od x lat itd.

Wiem wiem mamy najlepszą kadrę, co by pewnie twoja babcia poprowadziła ale jak pamiętam że gdy odszedł Kasperczak i to był królujący tekst na forum to Liczka udowadniał że tak wcale być nie musi.

A to że Niedzielan gra dobrze to znaczy że ma miejsce żeby się rozpędzić dostać piłkę na dobieg i strzelić, jak by Skorża ustawiał gre rywali to pewnei wszyscy by nam zostawiali miejsce na takie biegi ale tak niestety nie jest.
Powtorze mnie nie interesuje mistrzostwo Polski - zapyzialej, stechlej, skorumpowanej ligi kopaczy(czesto i kibicow) gdzie na sezon przychodzi tyle osob gdzie w powaznej lidze na kolejke. Mnie interesuje sukces (oczywiscie jak na nasze warunki) w Europie (porazka z przerazliwie slabym Totenhamem czy Levadia Tallin sukcesami nie sa) a trener Skorza gwarantem jakigokolwiek wyniku ktory powinien zaspokoic ambicje wlasciciela (mam nadzieje ze i nas kibicow) nie jest co udowodnily wyniki Wisly pod jego wodza od Lipca tego roku - wtopa z kazdym powazniejszym rywalem... .
Malinowy król malowanych róż