Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2009, 22:28
Kolego Hamas*,

mnie tam guzik interesuje, co radny Olszówka wypisuje na forum Pasów. Może sobie wypisywać co chce (pytanie czy to on je wypisuje), mnie interesuje to że w Radzie Miasta faktycznie odwalił kawał dobrej roboty na rzecz Wisły. To są fakty, które mnie interesują i co więcej - fakty potwierdzone przez media.

Nie jestem żadnym fanem Pana Olszówki, pamiętam jego dosyć zabawne epizody w radzie i podczas kampanii wyborczej (BTW: ludzie z czasem dorośleją i zmieniają poglądy, więc nikogo nie można na zawsze skreślać) - ale faktem jest że z polityków krakowskich poza nim pies z kulawą nogą się sprawą stadionu nie zainteresował. Począwszy od klanu Fedorowiczów, ponoć od czasów Smoka Wawelskiego prowiślackich.

Co więcej, dzięki interwencji Olszówki i radnych PiS (wiadomo, że interwencji nie bezinteresownej, ale jednak interwencji) jest jeszcze szansa uratować budżet Krakowa przed ingerencją RIO, a także uwzględnić w nim poprawki dotyczące finansowania budowy hali.

* nick wybitnie "pasuje" do poglądów politycznych - co ma fundamentalizm islamski do poglądów narodowych? No ale cóż, mamy demokrację
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując