|
Panie Darku
Ja nawet wybaczyłbym Panu taki szatański plan wywalczenia hali dla Wisły, poprzez zabieg kupienia Radnych klubu 100 obietnicą poparcia ich starań o lodowisko i 1 halę, którą Radni już im zaklepali wcześniej w projekcie " Stadion Cracovii "a nie 2 hal, jak im się to ostatnio marzy.
Jednak wczoraj sprawdziłem nicka tego gościa, co to objawił nam tutaj info w tej rzekomej Pana sprawie. Gość zarejestrował się w Grudniu 2006 i po 3 latach, wczorajsze posty, były jego pierwszymi od tamtego czasu a w ogóle było ich wszystkich 8. Bardzo mnie to zdziwiło i mimo podobnego stylu wpisu na Pasach, upodabniającego pana styl pisania, nabrałem podejrzeń co do tego informatora, który będąc uśpiony przez 3 lata, obudził się wyłącznie w celu skompromoitowania Pana i jak słusznie Pan napisał, osłabienia Pana wiarygodnosci, nie tylko na Wiśle ale także w RM, gdzie ważą się losy hali i stadionu Wisły a Pan jest jedynym inicjatorem w RM, wszelkich realnych działań na rzecz Wisły. Informator uaktywnił sie na naszym forum prawie w tym samym czasie co i te wpisy na forum Pasów nastąpiły ( 3 dni ). Bardzo mnie to zastanowiło, gdyż idąc jego sposobem pomówień, można by dopuszczać myśl, iż sam najpierw skrobnął w Pana imieniu tamte posty a zaraz potem objawił nam się u nas z informacja w tej sprawie. Nie pomawiam go w tej chwili bezpośrednio o takie działanie, ale bardzo mnie to wszystko dziwi.
Proszę robić swoje i nie przejmować się tymi, którzy nie rozumieją, że w walce o swoje, trzeba czasami zawierać kompromisy nawet z największymi wrogami i dla których słowa, ważniejsze są od czynów. Dla mnie liczą się wyłącznie czyny i fakty a te są absolutnie po Pana stronie. Pana nie obowiązują zasady walki w świecie kibicowskim. Pan jest politykiem i układa Pan strategię walki w realiach politycznych a nie kibicowskich. Osobiście wierzę w Pana oddanie dla spraw Wisły i podziwiam Pana determinację, gdy widzę, że po ostatniej akcji stadionowej, kibice Wisły już nie wspierają Pana walki o halę TS tak jak powinni to robić, zaś wielu z nich łatwo przychodzą słowa pomówień i oszczerstw czy nie zrozumienia dla sposobu walki, takich osób jak Pan. Jeszcze raz powtórzę, że liczą się fakty a nie słowa a jak hala Wisły przejdzie do realizacji, to będzie to przede wszystkim Pana zasługa. A kibicom Wisły radzę jak najszybciej pójść po rozum do głowy i wspierać naszego Radnego z całych sił, bo póki co to prowokacja Pasiastych o mało się nie powiodła. Niektórzy powinni przeprosić Pana Darka za pomówienia i niezrozumienie istoty sprawy.
Serdeczne pozdrowienia Wiślackie
kot
Ostatnio edytowane przez kot : 08.12.2009 o godz. 21:28.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|