Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2009, 16:57
AdiWiślak. napisał(a):Wyświetl post
element , gdyby opisali takie zachowanie piłkarza Amici,Legii albo jakiejś innej Cracovii, to tez bys ich ganil ?
Jedyne co bym zrobił to bym się zaśmiał.
Poza tym nikt mi tego tłuc do łba nie musi bo jak wspomniałem wyżej takie gadki są przy każdym meczu i nie jest to nic nadzwyczajnego. Oczywiście że kogoś bardziej poniesie ale często dlatego że wcześniej ten ktoś mu nabrudził.
Już nie pamiętam kto wtedy Patryka deptał po tym jak Brożek wykonywał rzut wolny i Marcelo zdobył gola.
Może to był któryś z nich.

Tak jak szprotson piszę - ma być .......nięcie. A nie przejmowanie się co kto potem napiszę.
Boisko to nie balet. A trybuny to nie teatr.

A weszlo ma za zadanie szmacić każdego piłkarza od A do Z.
To samo kluby. Na nic więcej ten serwis nie stać, a jedynie na jakieś komiczne newsy że ktoś coś krzyknął.
Bodaj jedyny klub jaki oszczędzają to ŁKS.
Jedyną wzmiankę o ŁKS-ie jaką znalazłem to ta http://www.weszlo.com/news/3194
Z tego co wiem jeden z założycieli serwisu jest kibic ŁKS-u. I tyle z rzetelności.
Z reguły nie zaglądam na ten .......nięty portafik ale jeśli któryś z ich fanów przegląda na bieżąco ich pracę niech wklei jakiś archiwalny bądz dzisiejszy news o ŁKS-ie w którym nie mielą go z gównem. Pomijam fakt że żaden z nich nie ma cywilnej odwagi żeby podpisać się pod zamieszczonymi newsami.
Czyżby bali się rozkminienia poprzez naszą klasę? hyhy
Ostatnio edytowane przez element : 08.12.2009 o godz. 17:12.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując