Sopranos napisał(a):

Wisła się nim podobno interesuje od kilku miesięcy, a że jeszcze niedawno grał przeciwko nam w ekstraklasie, to trudno nie wiedzieć jak się prezentuje. Podejrzewam, że Skorża po prostu chce go sprawdzić na tle naszych zawodników.
|
No to tym bardziej te testy mnie dziwią.Jeszcze bardziej dziwi to że Górnik chce pozbyć się gościa, który gra tam kawał czasu - bida im w oczy nie zagląda, grają kichę i ich zamiarem jest pozbycie się najbardziej przepłacanych zawodników a nie wyprzedawanie za grosze tych, którzy są najlepsi - Jeśli Pazdan ot tak jest do kupienia i dostaje zgodę na testy u nas, to już coś jest nie tak.
Ja na dziś dzień nie mam zaufania co do naszego trenera i jego nosa co do transferów.
Skreślenie od kopa, jak dla mnie bardzo solidnego zawodnika jakim był Burns, promowanie totalnie na siłę Łobo, gdzie dopiero po kilkunastu zjebanych meczach przyszła refleksja, pchanie na siłę Beto który był chyba jednym z najgorszych zawodników w historii Wisły(w erze TF), z drugiej strony odpuszczenie Dudu, który szału nie robił ale choćby w kryzysie który mamy , bardzo by się przydał , no i wisienka na torcie czyli kogo by pan chciał mieć z Legii...Muchę...no właśnie, każdy by to powiedział wiedząc że bramka nie jest naszą mocną stroną a Słowak w Legii jest takim mocniejszym psychicznie Dolhą, z czasu gdzie grał u nas - Grzelaka, odpowiedział nasz trener....Można i tak ale ja tego nie kupuje.
ps natomiast nie przesądzam że Pazdan będzie kolejnym przepłacanym polskim gwiazdorkiem - Nie znam go, w akcji w zasadzie też go nie widziałem, tyle że trochę znam realia i jasne że kluby się mylą w ocenie zawodnika, ale to bardziej wtedy kiedy przyjedzie na testy a nie wtedy jak gra w danym klubie przez 2 lata.To mi pachnie Łobo gdzie Zagłębie dokładnie wiedziało kogo oddaje i było bardzo zadowolone z kwoty którą dostało a wcale to nie były jakieś wielkie pieniądze.