Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2009, 00:13
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Wymienianie w jednym zdaniu Ligi Mistrzow i Wisly Krakow jest jakims nieporozumieniem... , takim samym jak dawanie kolejnejnych szans Skorzy...

Prosta pilka jesli Niedzielan (moze Skorzofile przejrza na oczy skoro niektorzy juz Levadie zaczynaja traktowac jako sukces !!!) czesto byl za slaby na lawke rezerwowych Wisly a w Ruchu jest byc moze najlepszym napastnikiem w naszej lidze to nikt mi nie wmowi ze to wszystko to wina Niedzielana jak dla mnie to wina "trenera" ktory jest przesadnie przywiazany do nazwisk i nie potrafi chocby w malym stopniu zmodyfikowac taktyki druzyny. Jestem pewien ze podobnie sytuacja mialby sie z Jirsakiem, Lobodzinskim czy bezbarwnym w Wisle Kirmem kazdy z nich u trenera majacego wzgledne pojecie o pilce bylby w czolowce najlepszych zawodnikow w naszej lidze.
Na przykładzie jednego empirycznego przykładu (prosta piłka to nazwałeś - Niedzielan ) budujesz karkołomne teorie....

W ten sposób udowodnisz wszystko

Tak wiem - ale nawet Bakero się potknął, Szatałow "puszcza bąki" w Bytomiu, Ulatowski gubi punkty a dzięki Urbanowi mamy realne szanse na MP

Ja tam wolę Sobiecha od Niedzielana i nic nie zamierzam wmawiać komuś komu wystarczy 1 przykład żeby bronić teorii
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...