Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.12.2009, 19:51
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Pazdan to zapewne pomysl na poszerzenei kadry ,bo Glowacki z Marcelo i tak sa nie do ruszenia , wiec on bedzie rezerwowym , zapewne mysla o nim tez w kontekscie odejscia Cantoro ,bo Pazdan jak defensywny pomocnik tez gral
Pazdan - to przede wszystkim defensywny pomocnik, ale w Górniku przy kontuzji Banasia musiał grac na nowej pozycji.

Było 3 muszkieterów "sparciałego" Leo - Zahorski, Danch i Pazdan

Z tej trójki Pazdan jest zdecydowanie najlepszy

Ma 180 wzrostu, waleczny uniwersalny i lepszy piłkarsko od naszego Diaza (wiem że w to trudno niektórym uwierzyć że Polak może być lepszy piłkarsko od "zawodowych i profesjonalnych" cudzoziemców ale wg mnie tak jest). Dwóch takich uniwersalnych piłkarzy Diaz, Pazdan i nie potrzeba nam Cantoro i Jopa
Potrzebny jest kolejny walczak w składzie bo jak widać z walecznością naszych kopaczy cienko...

Pazdan jest też szybki, umie grac jako defensywny pomocnik, środkowy obrońca i boczny obrońca.

Rozumiem że dla niektórych jakby Pazdan był Czechem, Słowakiem, Serbem, Bośniakiem, Urugwajczykiem czy Słoweńcem to byłoby coś Niestety... zwykły Polak i to z Krakowa

Oceniajmy piłkarza nie za paszport a za grę. A Pazdan nie jest taki słaby (tylko na Bytovie jak niektórzy piszą) Jest jak młody Sobol, i na teraz prezentuje poziom Diaza. A myślę że potencjał ma zdecydowanie większy.

Ale znając życie problem sam się rozwiąże bo kluby się nie dogadają
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 07.12.2009 o godz. 19:53.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując